|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Hm, ne znam ja sam ga koristio jedno vreme dok mi je bila potrebna takva aplikacija i sasvim sam se ok snalazio.
![]() |
#2 |
omladinac
Certified
|
![]() koristim ga već 3 godine, sa ostatkom tima ... radi posao ekstra ... ali je ržan i užasan do bola :@
![]() |
#3 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Jeste ruzan ali kao sto rece radi ono zasta je napravljen.
@Milose Pa mozda i jesam ![]()
![]() |
#4 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tebi su komplikovane stvari izazov, ti si uživao
![]()
![]() |
#5 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() A trac?
Edit: A, sad pročitah detaljnije prvu poruku... ![]() Poslednja izmena od jablan : 10. 01. 2008. u 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
omladinac
Certified
|
![]()
![]() |
#7 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Odluka nije pala, pregledali smo sve varijante, ono sto se meni svidi, ne svidja se klijentima, i obrnuto. A ne mogu da ignorisem njihova misljenja, posto ce i oni to da koriste.
Cak razmisljamo o ideji custom resenja, TaskFreak je najpriblizniji onome sto zelimo, ali mu fale neke opcije (attach fajlova). Mislim da bi TaskFreak i FogBugz mesavina bila prava killer applikacija. Btw, ActiveCollab jeste dobar, ali nije to to. Hvala svima na predlozima. Edit: sad vidim da TaskFreak ima plugin za attachmente.. Zanimljivo.. Malo cu se igrati sa tim sad ![]()
Năo quero mais seguir um só caminho Poslednja izmena od MorenoArdohain : 14. 01. 2008. u 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
omladinac
Certified
|
![]() Citat:
(ok nema ženske ![]() ja sam ga iskoristio tako što u pozadini koristim njegov interfejs, a prema klijentima ide jadan, custom pisan by me ... model je jako jednostavan i treba 2 sekunde da se provali i customizira ... ![]() a realno ... ovo svima treba, a niko da skapira da sem ok modela NE POSTOJI i neće nikada postojati ALL in ONE solution koje će raditi i odgovarati ne svima nego većini ... mislim nije stvarno neki hejt na AC ili slične , ali stvarno ... relano ... tako je
I hate signatures on IT forums ![]() Poslednja izmena od benjamin : 14. 01. 2008. u 22:56. |
|
![]() |
![]() |
"Hvala" benjamin za poruku: |
![]() |
#9 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Mi interno koristimo TaskFreak za neke stvari. Nista posebno, ali zavrsava posao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
time management logger | ivanhoe | Web aplikacije, web servisi i software | 1 | 12. 06. 2010. 21:44 |
Aplikacija za Project management | invest | PHP | 8 | 17. 04. 2009. 21:18 |
Collabtive - Project Management koji obećava | majksner | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 14. 02. 2008. 22:16 |
5pm - project management | MrSteel | Linkovi | 1 | 25. 10. 2007. 09:00 |