|
![]() |
#1 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() evo da javim apdejt
na moje insistiranje da zatezna kamata ne moze da bude za "nesto sto nisam platio ranije" nego da moram znati tacan mesec na koji se odnosi ista je skinuta sa racuna. takodje nestale su ove "ostale takse" jer su se odnosile na 2x ukljucenje telefonske linije koja nije ni bila iskljucivana ?! cak i da su je iskljucili nije mi jasno kako mogu da je ukljuce 2x ![]() inace ove "ostale takse" nisu usamljena pojava, par ljudi sa kojima sam pricao su mi rekli da im se sa vremena na vreme pojavljuju ovakve fantomske stavke u racunima... skroz super fora, ima sledecem klijentu da obracunam 10e pod tackom "razno" ![]() btw zanima me po kom osnovu oni uopste imaju pravo da obracunavaju zatezne kamate? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pa treba nabiti malo profit sad kad se uveliko priča o prodaju Telekoma. Nisam siguran šta je tačno razlog
a) Da se nabije cena pre prodaje ili b) Da Radujko i ekipa ubede Vladu kako oni posluju ekstra profitabilno i da ih ne treba prodavati već ostaviti da se u državnom vlasništvu baškare kao i do sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Off Topic: Pa, ako ga prodaju kako su naumili (a hoće, nažalost, jer na to ne utiču argumenti, već političari, da ne kažem nešto gore) teško da će se nešto ozbiljno promeniti. Da bi se stvorili uslovi za napredak, neophodno je prvo rešiti "last mile" problem, najbolje izdvajanjem tog dela Telekoma i potom iznajmljivanjem te infrastrukture svim zainteresovanim operaterima/provajderima pod istim uslovima. Tako bi se verovatno dobilo manje para od privatizacije, ali bi korist za građane i razvoj telekomunikacija vrlo brzo bila višestruko veća. Možda bi se to moglo kompenzovati većim brojem operatera (licence). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ realno
![]()
![]() |
#5 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() u RS isto sranje...
Dobar dan, treba mi listing poziva Morate zvati ADSL podršku Jeste sigurni da baš njih trebam zvati. Oni su podrška za internet a ne za fiksnu telefoniju O da oni to šalju mailom... Dobar dan, Goran na telefonu, ADSL podrška Dobar dan, treba mi listing poziva ali prije nego se opališ smijati jarane, samo da ti kažem da zovem po instrukcijama tete iz podrške za fiksnu telefoniju... O s kim ja radim majko moja... Prijatelju da ikako mogu, poslao bih ti listig no pojma nemam ni gdje to drže niti imam pristup.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Mladen Milentijevic
Professional
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 43
21 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Vazda covek po nesto sazna na ovom forumu. I ne bi mene to ni zanimalo da nemam rodjake u prvoj liniji srodstva koji zive u Srbiji. Malo me cudi kako su ljudi zadovoljni sa tim sto je neko pokusao da me prevari pa nije uspeo. Pa valjda treba da neko odgovara za taj pokusaj prevare. I to prevara na najprimitivniji nacin. Tipa nece da primeti. A jos i nije za malo para. OK kontam da mnogi nece da primete i neki nece da se smaraju pa kontaju to ce da prodje.
Dal je do mene sto dugo sam ovamo ali ovo je neprihvatljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() @mladen: predugo si tamo
![]() ![]() ![]() sto se odgovornosti tice ovde je class action lawsuit i dalje misaona imenica... niko nikad nije uspeo bilo sta da uradi Poslednja izmena od xippi : 11. 05. 2010. u 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Mister
Master
|
![]() Nedavno je bila još jedna APP akcija. Meni je u lokal stigao račun, kao telefonski račun Telekoma. Iznos je bio oko 4500 RSD ali je umesto "Račun za telekomunikacije" pisalo nešto kao "Poslovni direktorijum". Malo je falilo da platim ali sam video da je nešto čudno. Posle sam čuo za prevaru
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Fiskalni racun | webgazda | e-Business | 42 | 28. 05. 2010. 23:33 |
Placanje na ziro racun kompanije u inostranstvu? | Protos | Sva početnička pitanja | 3 | 12. 07. 2009. 12:08 |
Devizni racun u hrvatskoj ili bih i prilivi iz inostranstva | raindog | e-Business | 25 | 29. 01. 2009. 19:27 |
Klijent trazi racun ? WTF :) | [nq] | Planiranje i usability | 6 | 30. 03. 2006. 22:01 |