Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
03. 11. 2009. | #11 |
Wanna-Be Entrepreneur
Certified
|
Zasto da ne bude legalno. Razmisli ovako: Ti nemas PayPal, das meni pare a ja uplatim na racun koji mi kazes. Ne vidim nista tu da bude ilegalno.
|
03. 11. 2009. | #12 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
@Gargoyle @sH@DoW
Citat:
|
|
03. 11. 2009. | #13 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ i još bolje jel daješ garancije ako ti recimo zamrznu account šta se dešava sa novcima ? tipa zamrznu ti 10 k $ zbog bilo kog razloga, koji je max broj dana kojim se ti obavezuješ da prebaciš sredstva na neki wire acc ?
Što se tiče provizije 20% je hm presmešno ... western union je 10% .
03. 11. 2009. | #14 |
expert
Grand Master
|
vecina dpt-ovaca na ovaj ili onaj nacin ima PP
opet, nije losa ideja osnujes firmu u rumuniji, ona otvori firmeni PP (gde je provizija veca ali i limiti veci) i onda izracunas kakvi su tvoji troskovi, i na to stavis neku zaradu na duze staze opet, ne znam koliko sve to ima smisla, jer pored PP-a postoji moneybookers, 2Co, i drugi koji lepo rade iz .RS takodje, "na duge staze" je nezgodno je sta ako ti ulozis neku sumu, a od 2010 PP stavi i .rs u onaj bolji spisak @ 20% - tri put meri, jednom seci |
03. 11. 2009. | #15 |
Wanna-Be Entrepreneur
Certified
|
@mileusna & nixa: ja znam od ranije da wu uzimao dosta vecu proviziju, no, ako wu uzima 10%, ja uzimam 5%.
@robi-bobi: to i cekam da vidim, da li ce da puste PP i za Srbiju, ako ne puste odma otvaram firmu ovde. Za sada sam mislio da radim ovako "na crno" cisto da vidim koliko ljudi to koristi i da li mi se isplati |
03. 11. 2009. | #16 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
to je korekno ... recimo 5 % za provlacenje kroz tvoj racun plus uracunas i wire cost i dobijes koreknu cifru koje ja ukupno manje od 10% sto ti daje neku vrstu kompetivnosti. E sad, poverenje je druga stvar.
11. 11. 2009. | #17 |
Wanna-Be Entrepreneur
Certified
|
Javio se covek koji je hteo da mu prebacim njegovih $150 sa PayPal-a na njegov racun u banci.
Do ponedeljka treba da mu stignu pare. Obecao sam mu da ce mu stici $140. Mislim da je veoma korektno. |
16. 11. 2009. | #18 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 30.01.2009
Hvala: 15
16 "Hvala" u 11 poruka
|
Evo malo da pohvalim kolegu sh@dow-a, bio je veoma brz i sve kako je rekao, prebacio mi je novac sa paypala na moj račun u Srbiji veoma brzo i uz mali procenat. Hvala još jednom!
|
16. 11. 2009. | #19 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ok jedan reffer je kreiran :-)
17. 11. 2009. | #20 |
Wanna-Be Entrepreneur
Certified
|
Hvala chandler-u za pohvale.
Posto je prva tranzakcija prosla veoma lepo poceo sam ozbiljno da razmisljam o otvaranju firme koja ce se baviti isljucivo sa PayPal-om i mozda kupovinom sa eBay-a i Amazona-a. Ako se smiluju ovi nasi i puste sledece godine PayPal kod nas da li ce biti nekih ogranicenja. Ja sam cuo da ce biti moguce samo da se plati sa PayPal-om. Da li je to istina? Ako je tako onda je bedno.... |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
formspring.me alternativa | mungos | Sva početnička pitanja | 0 | 25. 04. 2010. 03:35 |
Ratuus - PostfixAdmin alternativa | caiser | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 16. 01. 2010. 23:25 |
Alternativa mail serveru | chux | Komunikacije | 15 | 19. 08. 2007. 13:15 |
Alternativa za Smarty | oliver78 | PHP | 10 | 21. 01. 2006. 18:07 |
Alternativa za phpadsnew | cvele | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 30. 09. 2005. 10:46 |