IT događaji Najava IT događaja, mreža Internet zajednice u pripremi događaja, kako organizovati IT događaj? |
|
Alati teme | Način prikaza |
05. 11. 2007. | #11 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 27.10.2007
Hvala: 3
8 "Hvala" u 4 poruka
|
Evo cisto da utvrdimo gradivo, a i izvori su referentniji od wikipedie.
Sa umrezavanja se preslo na prenos i razmenu informacija, ali je interesantan i podatak kome je u pocetku internet bio dostupan kao i ko su bili izvori informacija dostupnih na “netu” pre 10 godina, i ko mogu da budu izvori informacija sada, sto nas dovodi do User (Consumer) Generated Content-a, odnosno Media. http://www.merriam-webster.com/dictionary/internet Main Entry: In•ter•net Pronunciation: \’in-tər-net\ Function: noun Date: 1985 : an electronic communications network that connects computer networks and organizational computer facilities around the world The New Oxford Dictionary of English Edition 1998 Internet an international computer network providing electronic mail and information from computers in educational institutions, government agencies, and industry, accessible to the general public via modem links. ORIGIN: late 20th century: from inter-‘reciprocal, mutual’+network |
05. 11. 2007. | #12 |
Moderator
Professional
Datum učlanjenja: 26.04.2007
Hvala: 0
4 "Hvala" u 4 poruka
|
sta je internet bio i sta je postao zahteva stotine strana elaborata,
bukvalno je postao drugi zivot, ne samo u smislu second life programa vec i mnogo sire, cyberspace & space 50:50 ili neki drugi odnos u razlicitim oblastima?
05. 11. 2007. | #13 | ||
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 18.11.2006
Hvala: 0
16 "Hvala" u 10 poruka
|
Citat:
Citat:
Dio Interneta, jedan od oblika njegovog korištenja kao tehnologije. Jaoooo, ljudi moji, no hard feelings, ali stvarno ste me zapanjili. Ajmo još jednom: Internet je bio, i ostao, tehnologija. Tom tehnologijom se mogu raditi razne stvari, uključujući komunicirati s drugim ljudima putem raznih medija koji koriste tu tehnologiju. Poslednja izmena od Berislav Lopac : 05. 11. 2007. u 22:46. |
||
05. 11. 2007. | #14 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
06. 11. 2007. | #15 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 24.10.2006
Hvala: 2
2 "Hvala" u 2 poruka
|
Nije sija nego vrat....dobro, evo Web je kao prvo medij pa onda sve ostalo....jel moze tako. Ono sto sam ja hteo da potenciram je razlika izmedju IT seminara i seminara za promovisanje interneta. To je sve....stvarno nisam hteo da upadnem u raspravu oko termina internet ili web.
|
06. 11. 2007. | #16 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Berislave, baš si neki težak čovek Ti i ja izgleda imamo žešći problem u komunikaciji
Pa ne mora ovde da se objašnjava šta je Internet, mi samo govorimo da kada se priča o Internetu uglavnom se priča kao o mediju, znači sredstvu masovne komunikacije a ne tehnologiji ispod. Ali daj da ne razvodnjavamo temu - ako ti je stalo napiši post na blogu pa da ti kontriram
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 06. 11. 2007. u 01:28. |
06. 11. 2007. | #17 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Vas dvojcu moram da stavim u istu prostoriju ASAP
06. 11. 2007. | #18 | |
Moderator
Expert
|
Citat:
ps. http://www.devprotalk.com/t3887-kori...-i-protiv.html |
|
06. 11. 2007. | #19 |
Moderator
Expert
|
Da rezimiram, obzirom da Internet dogadjaj vezan samo za Internet a da recimo e-poslovanje je sire, odnosno sastavni je deo poslovno informacionih sistema kompanija
koristicu u svojim izlaganjima i dalje IT dogadjaj |
06. 11. 2007. | #20 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 17
14 "Hvala" u 11 poruka
|
Sve je to samo terminologija ... Pa razliciti profili ljudi imaju interese oko interneta ... al mi nije jasno zasto bi se te interesne grupe zatvarale u getoe!?!
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
NiiT biZbuZZ: Najveci IT dogadjaj juzno od Save i Dunava, po drugi put | Aleksandar.Ilic | IT događaji | 170 | 15. 07. 2008. 14:21 |
Internet u Bugarskoj | ppavlovic | e-Business | 21 | 03. 03. 2008. 12:45 |
Internet na TV Avala | Miloje Sekulic | Opušteno | 5 | 20. 10. 2006. 21:48 |
Internet je čudo | Ilija Studen | Opušteno | 8 | 01. 10. 2005. 03:50 |