Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
09. 01. 2007. | #11 |
novi član
Na probnom radu
|
|
10. 01. 2007. | #12 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
poziv na prezentaciju
Ovo je strucni forum a slogan G17+ je "Strucnost ispred politike"
Svratite, postavite pokoje pitanje u sredu, 10. januara 2007. godine u 12 časova u šatoru G17 PLUS na Trgu Republike Tema: • Prezentacija elektronske uprave Učesnik: • Slobodan Karanović, direktor Gradskog zavoda za informatiku i statistiku Miloje
13. 01. 2007. | #13 |
Pušelja Predrag
Professional
|
Nisam nikakav stručnjak za vođenje države, ali mislim da je i maloj deci jasno da bi ovakve mere dovele do izuzetno pozitivnih rezultata u poslovanju. Prvo direktno u IT svetu, a ubrzo zatim bi povuklo i druge delatnosti. Pogledaj te samo Donesi.com, koliko je samo on podigao pazare restoranima za ovo kratko vreme? ne znam tačne podatke, ali sigurno nije za bacanje čim restorani žele da sarađuju sa servisom. Zamisli te koje se sve mogućnosti otvaraju ovakvim merama. Ono što je jako interesantno je da budžet za ostvarivanje ovako nečega uopšte ne može biti veliki, samo dobra volja. Ne bih sada da iznosim neke cifre napamet, ali se nekom ozbiljnijom metodom istraživanja može doći do tačnih brojeva koliko ovakvi potezi mogu da zaposle ljudi u sledećih 1,2,3 godine. I direktno i indirektno. Isto tako i mogući obrti novca, a samim tim i porezi koje bi država automatski dobila. Na žalost kod nas se izborni poeni dobijaju time ko će gde da peva za srpsku novu godinu. A ovakvim ozbiljnim pitanjima se bavimo mi na forumu. Poslednja izmena od blogowski : 13. 01. 2007. u 11:56. |
13. 01. 2007. | #14 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
sta reci?
13. 01. 2007. | #15 | |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005