06. 12. 2007. | #12 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 16.05.2006
Hvala: 72
1.111 "Hvala" u 26 poruka
|
Hehe, a pogodite ko mu je dojavio
|
06. 12. 2007. | #13 |
...
Qualified
|
|
06. 12. 2007. | #14 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
@Pedjaa , pa covek je hteo da napravi buzz za svoj novi produkt, samo sto se to tako ne radi ... no polako mlad je
ono sto je trebalo da se uradi je da se nadje realna osoba koja ce da ispuni ugovor tako sto ce da bude u senci, a ne da impresionira nesto za sta moze da bude tuzen
Do not ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive, and then go do that. Because what the world needs is people who have come alive Poslednja izmena od nixa : 06. 12. 2007. u 22:05. |
06. 12. 2007. | #15 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Citat:
Sve u svemu - skroz "inovativan" način promocije novog proizvoda.
06. 12. 2007. | #16 |
Pušelja Predrag
Professional
|
Ma znam Nixa sta je covek hteo da uradi
Nego osim sto mi je cela stvar totalno bljutava, u nekom uredjenijem drustvu bi za nesto tako i odgovarao jer je to krivicno delo. A ako to mozemo nazvati Buzzom onda Kurir mozemo da stavimo u rang NYT. Svasta.. |
06. 12. 2007. | #17 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Pa dobro Pedja , ti znas sta si i sam doziveo od kreatora ovog buzz-a tako da opusteno , kao sto rekoh mlad je ....
Do not ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive, and then go do that. Because what the world needs is people who have come alive Poslednja izmena od nixa : 06. 12. 2007. u 22:16. |
06. 12. 2007. | #18 | |
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
|
Pričam ti priču...
Citat:
Da ne bih svaki put upadao u verbalni sukob sa tim vašim geekovskim klanom od par ljudi neću dalje ni polemisati na ove prethodne odgovore. Znam da bi ste želeli ali nemam vremena sada, biće još prilika, udovoljiću Vam. Veljko je sigurno hteo da čestita ovoj devojci što je za mesec dana napravila najpopularniji lični blog u Srbiji. Svako se reklamira na svoj način. Ona barem nije kao neki na početku karijere napravila humanitarnu akciju pa slala link domaćim blogerima da objave tekst o tome i podrže akciju. Tu epizodu sam izgleda propustio, ajde da čujem šta ste smislili da me malo iskompromitujete... Kako se ovde postavlja smajli sa ciničnim smehom. |
|
06. 12. 2007. | #19 | |
Pušelja Predrag
Professional
|
Za ovako nesto bi sigurno odgovarao u nekoj sredjenoj drzavi, ali nije tako jako strasno. Nixa kaze mlad si jos uvek. Ali bar probaj da naucis nesto
Citat:
A ti se kao ne secas ?? Jel dovoljan ovaj screenshot u prilogu sa linkom prema ovom postu ? Da li se sada secas ili jos hoces da vadim iz baze trackbackove ? Ili mozda onaj mail sa tvojim izvinjenjem ?? Mislim... |
|
"Hvala" blogowski za poruku: |
06. 12. 2007. | #20 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ja mogu i da izvadim iz baze uporedno tvoj ip i ip od "Tamare Pajkic" , oba sa telekom adsl-a i hm isti .... mozda smo mi geekovi, ali znamo sta radimo i ne kitimo se tudjim perijem, a pogotovo ne radimo nesto sto moze da se implicira u kriminalno delo.
Bolje uzmi knjige u sake, i nemoj mnogo da talasas
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
mala pomoc/kurirske sluzbe | Krile | Opušteno | 4 | 01. 08. 2008. 02:38 |
mala pomoc oko nemackog | ivanhoe | Opušteno | 8 | 13. 02. 2008. 15:20 |
Mala Template klasa | Ilija Studen | PHP | 11 | 11. 06. 2006. 18:37 |
TrackBack mala pomoc | Baic | PHP | 8 | 19. 04. 2006. 19:16 |