Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
|
Alati teme | Način prikaza |
12. 09. 2007. | #11 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
pa sbb nije u vlasništvu lokalnog novca ....
12. 09. 2007. | #12 |
Nekad bio ddz
Expert
|
...ali je najveća Telekomova mušterija po pitanju Internet linka, a i prema načinu poslovanja (iz ugla korisnika) mi deluje prilično "srpski"...
|
12. 09. 2007. | #13 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
tačno , ali kao što je kodi rekao ... stvari idu na bolje ..
inače osim toga što će biti novih licenci za fiksnu telefoniju to će se desiti i za linkove ka internetu,tj interkonekcija .. .tako da možda se desi da neko u ovoj zemlji postane Tier 1 ISP ....
12. 09. 2007. | #14 |
133t
Master
|
za sad
|
12. 09. 2007. | #15 |
Lokalno njuskalo
Qualified
|
SBB ovim vuce odlian potez triple-play moze samo da im donese ogroman profit, a nadam se da ce tako naterati i telekom na triple-play, sto moze prilicno ubrzati razvoj e-komunikacija kod nas!
|
17. 09. 2007. | #16 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 04.04.2007
Hvala: 1
2 "Hvala" u 1 poruci
|
Mislim da je SBB ipak "jaka" kompanija da im bilo ko stane na put osim drzave. To sto su zatrazili dozvolu bice jedan potez koji vodi razbijanju telekomovog monopola u ovoj drzavi . SBB pruza po mom misljenju najkvalitetniju uslugu putem svoje kablovske infrastrukture. Telefonija bi samo bila jos jedan plus , i korak napred za ovu zemlju . Uselite se u novi stan , telefon + internet + kablovska... Kao i u stranim zemljama. A koliko "ubijaju" telekom govori i to da su i oni duplirali brzine neta na svoju "stetu" tj kao ISP imaju dovoljno slobodnog linka da dupliraju brzinu za istu cenu , sto po meni samo dokazuje kvalitetu usluge koji oni pruzaju.
Taichy. |
17. 09. 2007. | #17 |
Nekad bio ddz
Expert
|
Kako na svoju štetu? I njima je pojeftinio Internet link, koji iznajmljuju od Telekoma. Uz to, stari flat paketi nisu pojeftinili, već su uveli nove sa nepovoljnijim ul/dl odnosom, i bez lokala.
|
17. 09. 2007. | #18 |
majstor
Wrote a book
|
Cisto sumnjam da rade ista 'na svoju stetu'.... velike su to pare u igri
|
17. 09. 2007. | #19 |
expert
Master
|
Interesantno ce biti videti koliko je ljudi sposobno da placa taj triplplej
|
17. 09. 2007. | #20 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Ista je prica bila i za kablovski net i adsl... pa se pokazalo da posotji dovoljan broj zainteresovanih kako bi im se isplatilo... tako da sam optimistican sto se toga tice... jedino me kvalitet usluge brine.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Orion telekom [drugi operater fixne telefonije] | twix | Komunikacije | 1 | 13. 07. 2010. 13:21 |
CSS LAYOUT: 4 fiksne kolone? | maksim | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 4 | 21. 04. 2007. 20:31 |
Sutra startuje 3G mreža mobilne telefonije | Aleksandar Marković | Komunikacije | 19 | 28. 02. 2007. 20:11 |