Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
|
Alati teme | Način prikaza |
03. 06. 2011. | #11 | |
stara koska :)
Professional
|
Citat:
Iz pocetka nije bio Orion. Do tog naziva se stiglo kasnije. Pored ADSL usluga koje pruza, Orion je ekskluzivni vlasnik dozvole za CDMA telefoniju (fiksnu-bezicnu telefoniju), i to za teritoriju cele Srbije. Trenutni problem vezan za telefoniju je infrastruktura koja, mislim, za sada postoji samo na "severu", tamo gde je i najispativije Mislim da ce "juzna pruga" ostati poslednja i po ovom pitanju . A ko im j e kriv kad su "nerazvijeni". Evo malo video inf.: http://www.stecom.rs/info/adsl-voip/...use_grupe.html |
|
03. 06. 2011. | #12 | |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Citat:
Adsl i iptv se ne podnose na jednoj adsl liniji a koliko sam video kvalitet iptv znacajno opada ako je u paru sa adsl preko 6MB. Inace i ja sam na Orionu i sve pohvale za sada. Veza nikada nije pukla (ranije bar 2-3 puta mesecno neobee), ip adresu vuce oko mesec dana sto mi je povoljno zbog nekih filtriranja koja koristim pa ne moram svaki cas da menjam. testirao sam ih par meseci i proletos sam isao na ugovor 2 god...mislim da je najjeftiniji za ove velike pakete.
03. 06. 2011. | #13 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Ako je protok 600k onda je to krš od TV-a...
|
03. 06. 2011. | #14 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
^OK je malo tenis da se pogleda tu i tamo...
Ovo sad je naravno samo navlakuša, pretpostavljam da će pustiti klasičan IPTV na posebnom ADSL kanalu (ili kako se to već zove), za šta će biti potreban i odgovarajući hardver itd.
03. 06. 2011. | #16 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 23.06.2005
Hvala: 35
35 "Hvala" u 30 poruka
|
Ja sam veoma nezadovoljan podrškom od kada je došlo do ujedinjenja - nekada sam mogao za par minuta da dobijem operatora, koji je odmah znao ko sam (sa kog broja zovem) i gledao u moj nalog. Sada samo čujem "vaš poziv je 14. na listi...", besplatni broj je ukinut a operater me pita "koje je vaše korisničko ime...". Kakavo razočarenje.
|
07. 06. 2011. | #17 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 23.06.2005
Hvala: 35
35 "Hvala" u 30 poruka
|
Čudno mi je bilo ovo sa kvalitetom slike. Sad sam video da postoji OrionPlayer da se skine, a sa njim je slika mnogo kvalitetnija (nisam probao još, tako piše).
|
|
|