|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
31. 08. 2009. | #11 |
Python Ambassador
Master
|
Izvinjavam se ako nisam bio dovoljno precizan i/ili ste me pogrešno razumeli. Ne očekujte moje dalje učestvovanje u ovoj diskusiji da bismo izbegli dalje nesporazume.
01. 09. 2009. | #12 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.10.2006
Hvala: 32
10 "Hvala" u 7 poruka
|
opusteno bre petre, samo pricamo, nema flejmovanja
i evo, holodoc je rekao tacno ono sto sam mislio.. - znaci - tehnologija ko tehnologija stalno dolazi i prolazi, napreduje, menja se, i to je normalno. ali sve sto radis, ikada, sa bilo cime, ti donosi iskustvo, i jedan drugaciji insight u tu tehnologiju i ideje itd itd.. tako da, konkretno, jQuery verovatno nece ni postojati u ovom obliku u kojem ga sada koristimo za 20 godina, ali tvoje ZNANJE, steceno koriscenjem te tehnologije, u to vreme, sa tim alatima - ce biti priceless. i zato sam rekao da nije tacno da "sve sto sada ucis ce ti biti beskorisno za 20 godina", tu se nismo slozili, a sve ostalo si dobro rekao. cheerZs ppl, back to work! :* |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potrebni pisci Engleskog jezika | Misel | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 19. 11. 2010. 19:15 |
Diplomirani filolog nemackog jezika | Dejan Bizinger | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 01. 10. 2010. 20:06 |
SMF Forum - promena URL-a i jezika | Deki80 | Sva početnička pitanja | 3 | 04. 03. 2008. 19:21 |
google trendovi - popularnost prog. jezika | ivanhoe | Programiranje | 1 | 12. 06. 2006. 16:51 |