12. 11. 2008. | #11 |
Vladimir Popović
Na probnom radu
|
Ma probao sam ja i WP-Cache, sve sam mislio da bar malo upristojim sajt. Ali iz nekog čudnog razloga, nisam uspio da ga natjeram da radi na dreamhostu. Na jednom drugom hostu stvar radi sasvim normalno. Mada, promet još uvijek nije takav da bi mu trebao Cache, svejedno sam ga probao.
Ivane, pobao sam http://getbrushes.com/ ako je to to što si pominjao. Ne da je brz, nego leti Sad ne znam šta je sa mojim sajtovima? Da li je problem do DreamHosta ili ću morati da te zovem da i meni hakuješ WordPress. Malo sam se zapetljao oko izbora, ali za sada vodi webfaction. Čekam da mi se javi podrška sa hosting/reseller zoom-a, da razjasnimo neke stvari, pa onda "zbooooogom žohari". Izgleda da je situacija toliko loša da šta god da odaberem bolje će da radi od ovog što sada imam. Hvala još jednom. Javim se ovdje i sa utiscima, šta god da odaberem, sigurno će valjati nekome u budućnosti. Update: GetBrushes.com - Free Photoshop Brushes Directory Sad sam ga vidio u tvom potpisu, defintivino je to, i definitivno leti. Da je moj upola brz kao ovaj, pjevao bih. A kako vidim mjese;na cijena je ista i kod DreamHosta i kod ovih. Poslednja izmena od chegevara : 12. 11. 2008. u 15:51. |
12. 11. 2008. | #12 | |
novi član
|
Citat:
|
|
12. 11. 2008. | #13 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Najbolje je da se utali vise likova od kojih barem jedan zna u sat i linuks.. onda uzmete dedicated i uzivaj...
|
12. 11. 2008. | #14 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
anyway, kod Dreamhosta cesto ni cache ne pomaze jer je tamo i pristup static fajlovima jako spor jer koriste fileservere, a oni znaju da se jako uspore, da li ih zeza NFS ili interna mreza, ali uzas kako zna da bude sporo...
13. 11. 2008. | #15 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Jel' se meni to cini ili je hosting svuda poskupeo? Gledam sada ove neke servere (uglavnom dedicated) cini mi se da je sve mnogo skuplje nego recimo pre 2 godine.
13. 11. 2008. | #16 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Hetzner-ovi hosting paketi djeluju vrlo fino.
Dosad imam samo pozitivna iskustva s njihovim serverima: http://www.hetzner.de/hosting/produk...produktmatrix/ Mislim da ne bi pogriješio s njima, pod uslovom da makar malo ferštenzi dojč
13. 11. 2008. | #17 |
Vladimir Popović
Na probnom radu
|
Eh, Hetzner
Moj nesuđeni dedicated host, jedino što me nervira je upravo jezik Ma probaću ovo čudo što su uzeli Ivanhoe i Miško pa šta bude da bude. Seliti se moram, pa jel jednom ili dva tri puta nebitno je. Taman da malo uvježbam gradivo Evo je prošlo 3 dana kako je SQL u banani i skoro 48 sati kako nisam dobio odgovor od podrške, ako izumemo onaj robotski koji kaže da sam im ja najvažniji i da će mi odgovoriti čim prije. Vidim tamo piše ime nekog novog sql servera, koji nije ranije bio. Probao sam uraditi backup, i dobio neke čudne podatke iz praistorije, znači ništa tamo nije uvezano, biće da je opet homer gurnuo svoj debeli prstić tamo gdje nije trebao. Kako god, ja kod njih više neću, sve i da je džabe. I da, hosting je poskupio svuda, to sam i ja primjetio. Recesija, štaš. |
13. 11. 2008. | #18 |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
|
Ja sam vec neko vreme na LiquidWeb-u i ne pada mi na pamet da ih menjam. Support im odgovara i resava probleme svetlosnom brzinom, ja mislim da imaju jedno 450 redno vezanih sysadmin Indijaca tamo...
|
13. 11. 2008. | #19 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
* 2 USD - i nije neka cifra
13. 11. 2008. | #20 |
profesionalac
Qualified
|
Ja sajtove hostujem kod dve različite kompanije, i obadve su solidne mada imaju neke manje propuste. Ali sajtovi za sada rade sasvim OK
Prva je www.dreamwebhosting.net i oni su mi čudni jer se tehnička podrška javlja preko njihovoga nekog sistema za slanje poruka, ali je bar veoma upućena u posao kojim se bavi i odgovaraju veoma brzo ( u roku od nekoliko sati ) a to je bolje nego da vam se tehnička podrška odmah javi i potom nezna odgovoriti. Najmanji paket ima samo jednu bazu podataka. Druga je firma www.uniwebhosting.com i kod njih mi je jedan sajt. Rade dobro i nema nekih problema oko rada sajta. Tehnička podrška je dostupna preko svih popularnijih IM, i u najmanjem paketu se nudi neograničeno baza podataka.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Šta sve preporučujete za učenje PHP-a | chandler | Sva početnička pitanja | 14 | 15. 09. 2009. 15:55 |
Maximalan i preporučeni broj fajlova u direktoriju | mb_sa | PHP | 17 | 27. 01. 2009. 23:01 |
google.co.yu preporučuje francuske feedove? | pcigre | Opušteno | 0 | 09. 04. 2008. 02:00 |
Hosting od 100MB koji je velicine 88MB !!! | shoba | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 8 | 27. 09. 2005. 01:22 |