|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
27. 11. 2009. | #11 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Predlažem da nekoga tužiš... Barem kravu kada prestane da daje mlijeko...
|
27. 11. 2009. | #12 |
Banned
Qualified
|
Pošto znam tu problematiku legalizacije meni zaista jeste smešno. A u paketu su mi smešni i Jana Matić i Oliver Dulić. Sve sam stručnjak za investicije.
Nažalost ovo je daleko veća smejurija od www.zelim.rs |
27. 11. 2009. | #13 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ok, mister, ja mislim da je sada stvarno dosta sa tim. Ako imaš nešto protiv onih koje pljuješ - napravi blog pa piši šta hoćeš, ako nekoga interesuje komentarisaće. Ovo je potpuno besmisleno što radiš.
28. 11. 2009. | #14 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
jbg, otimaju ti domene, politicari ti sjebavaju zemlju, cak ni ovde na forumu te ljudi ne razumeju... tvoj zivot je zaista pakao, skroz kapiram otkud sav taj bes..
28. 11. 2009. | #15 |
Banned
Qualified
|
ljudi nema tu besa...sajt je čista zajebancija...napravili tri strane i duvaju kroz sve medije..formular ima hiljade informacija i niko da se seti..
|
28. 11. 2009. | #16 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ život je jedno surovo mesto.
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Urađeno do sada | Dragan Varagić | e-Business | 4 | 10. 05. 2010. 11:58 |
Potrebna firma iz Novog Sada | Ekvador | Poslovne ponude i zapošljavanje | 6 | 12. 04. 2010. 00:37 |
Google AdSense od sada i na srpskom | Dejan Bizinger | Marketing i SEO | 46 | 21. 11. 2008. 01:17 |
Safari od sada na Windowsima | Dragan Babić | Web aplikacije, web servisi i software | 100 | 23. 06. 2007. 21:31 |
Zelim bit svemirski tehnicar :) | Eniac | Opušteno | 7 | 18. 06. 2007. 09:47 |