|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
07. 01. 2007. | #11 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Ilija jel to ono:
Sometimes I park in handicapped spaces While handicapped people make handicapped faces... ja moram priznati da nisam nikad bio ukljucen u neku humanitarnu akciju, ako ne racunamo sto sam razno-raznim ljudima radio besplatne sajtove jer su mi poznanici, komsije i sl... ne zato sto ne bih pomogao, nego se naprosto ne krecem u tim krugovima, pa me nikad niko nije kontaktirao oko toga..
07. 01. 2007. | #12 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Citat:
Što se ovog za rad za džabe tiče zezao sam se, ali definitivno moram da budem strožiji što se prihvatanja novih obaveza tiče. Jako mnogo potpuno nepoznatih ljudi me startuje za kojekakve usluge i mnoge od njih ću morati da počnem da naplaćujem kako bih: 1. Smanjio broj takvih zahteva 2. Jasno stavio ljudima do znanja da moje vreme nije bezvredno 3. Za one zahteve koji prođu i zaradio nešto (1. i 2. su mnogo bitniji od ovoga)
08. 01. 2007. | #13 | |
Pilece krilce(reš)
Master
|
Citat:
|
|
08. 01. 2007. | #14 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
Hvala Conica
Citat:
Poslednja izmena od Peca : 08. 01. 2007. u 01:55. |
|
08. 01. 2007. | #15 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
^ Zezaš? Znači ceo život sam živeo u zabludi misleći da volonteri rade to što rade zato što ih mama i tata teraju da to rade
08. 01. 2007. | #16 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ilija, zasto zezaš pošten narod
10. 01. 2007. | #17 |
drug član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 10.01.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Ja radim volonterski, ali nikad nisam ni pomislio da radim dzabe. Neko meri stvari koje ga okruzuju metrima, neko kilobajtima, neko dzakovima... ja svoj posao merim srećom!
Poštujem svaki sistem merenja! Meriti novcem je ok... ali ja merim drugacije. I ja sam aktivan u maliVElikiLjudi, ali to sto radim ne bih mogao da izmerim novcem ni da hocu. • Koliko košta prvi poljubac? Izrazeno u dinarima ili eurima. • Koliko košta radost u očima deteta kod koga prvi put u životu dodje Deda Mraz, lično? Takodje, izrazeno u dinarima. A sa druge strane, vratio bih se na ekonomsku kategoriju Novac. Da li neko radi za Novac, ili za "Ono sto ce posle kupiti novcem"? Novac je ustvari projekcija "Onoga sto ces kupiti novcem". a to ce te uciniti srecnim, radosnim, zadovoljnim, itd... Radeci nesto sto ne rezultuje Novcem, postizes ODMAH "Ono sto ces posle kupiti novcem"! Fakticki, mnogo brze i dosta skracenim cash-flow kanalom stizes do "Onoga sto zelis". Jer Ono sto zelis je kraj svih mogucih pocetaka, bilo da pocinju radom za novac, radom za slavu, radom "za dzabe", neradom , itd... "Od mača si živeo, od mača ćeš umreti" reče neko. Novac je veliki mač sa dve oštrice... Ali osećaji nisu. Ja radim za osećaje... Da li je to za džabe? Sumnjam. |
10. 01. 2007. | #18 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
i onda dolazimo do one, meni cudne, teorije, po kojoj mi te stvari radimo da bismo MI bili srecni, tj. radimo to jer smo egoisti, tako zadovoljavamo sebe, cinimo sebe srecnim, itd...
|
10. 01. 2007. | #19 | |
majstor
Wrote a book
|
Citat:
|
|
10. 01. 2007. | #20 | |
drug član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 10.01.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
A ako pri tom uspemo JOŠ NEKOGA da učinimo srećnim, eto zgode! |
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Problem sa "include" fajla kreiranim pod različitim sistemima. | Miroslav | PHP | 1 | 14. 05. 2010. 13:28 |
301 redirkecija "dinamickog" URLa na "dinamicki" URL | mb_sa | Regular expression i htaccess | 7 | 02. 07. 2008. 20:21 |
Karakteri "&" i "=" i XMLHttpRequest | Milos Vukotic | Regular expression i htaccess | 18 | 01. 10. 2007. 16:16 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 15:23 |