Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
17. 12. 2009. | #11 |
emperor Selassie
Grand Master
|
Ne radi registracija na Kuvraku Stalno kaže da sam promašio captcha proveru, a siguran sam da bar nekoliko puta nisam promašio.
|
"Hvala" Nemanja Avramović za poruku: |
17. 12. 2009. | #12 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Fala za captcha, zaboravio sam na jednom mestu da trimujem input sada radi.
|
18. 12. 2009. | #13 |
Banned
Knowledge base
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Pustio sam u pogon "u frizideru imam".
Trenutno ima samo 50ak recepata tako da nece bas raditi kako bog zapoveda, ali nadam se da ce uskoro biti znatno vise i da ce ova opcija imati smisla. |
18. 12. 2009. | #14 | |
emperor Selassie
Grand Master
|
Sad se kao registrujem (ali ne dobijem nikakvu poruku o uspešnoj registraciji, samo me redirektuje na index, a nema ni mejla u inboxu, ako treba da stigne), međutim ne mogu da se ulogujem:
Citat:
|
|
"Hvala" Nemanja Avramović za poruku: |
18. 12. 2009. | #15 |
Banned
Knowledge base
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Ispravljeno
|
18. 12. 2009. | #16 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
U vezi tog "firizidera" smo ja i Vanja ( web.burza ) diskutovali na temu www.coolinarika.com pre par godina. Tu se javlja opasan potencijal za data mining vrlo interesantnih podataka.
Obavezno ubaci fb connect
18. 12. 2009. | #17 |
Banned
Knowledge base
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Nije taj frizider tako jednostavan , prilicno komplikovana rabota.
Recimo uneo sam jaja, dok je u bazi sastojak jaje, pa pravis bazu sinonima da bi ovo prevazisao. Nisu svi sinonimi tako ocigledni, npr sinonim je veza jaje->belance, ali ne i obrnuto. Pa onda imas trivijalne sastojke, tipa voda, so, secer itd Ima jos 100 sitnih stvari, taj frizider je najkomplikovanija rabota na celom sajtu ostalo je smejurija. Da bi ovo radilo kako treba mora da prodje jos minimum 2meseca koriscenja aplikacije, kako bi aplikacija napravila "bazu znanja" odnosno kako bi je istrenirao. |
18. 12. 2009. | #18 |
majstor
Wrote a book
|
Ja sam slicnu pretragu napravio za zalogaj.com (.net) gdje si imao vishe kriterijuma sa padajucim listama sa ukljucivanjem i iskljucivanjem kao i podvrstama recepata (ne trazis jaje u kolacima vec u toplim jelima recimo).
|
19. 12. 2009. | #19 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Off Topic: a sto se vi ljudi malo vise ne reklamirate? ajd cvele je tek krenuo, ali evo sad misko spominje zalogaj.com za koji nisam znao da postoji, a bas lepo izgleda sajt ?!
19. 12. 2009. | #20 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
|
Zalogaj.com je moj projekat, nastao iz istovetnih razloga kao ovaj cveletov
Vremenom je fino zaziveo, uradjen novi dizajn (a spremam i jos noviji samo da nadjem vremena), namnozili se recepti/tekstovi i korisnici itd. misk0 je uradio tu komponentu (po sopstvenoj ideji). Nazvasmo je "Sta da spremim od ...". I odlicno je to sljakalo, sve do selidbe na novi server i lighttpd. Zasto je riknula - nikako da odgonetnemo ... A bila je tako lepa ... kao Sacher torta