Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
27. 11. 2007. | #11 |
Moderator
Qualified
|
Ja, recimo, ne bih koristio Google apps ili Gmail, a razlozi su jednostavni, a po meni vrlo vazni za bilo koga ko mail koristi u poslovne svrhe:
1. nemas kontrolu nad serverom (backup) 2. nemas privatnost (posalji neku kolicinu mailova sa istom tematikom i gledaj reklame koje ce da ti iskacu na google-u uskoro) eto moja 2 dinara
27. 11. 2007. | #12 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
1. backup možeš pojedinačno da radiš preko pop3 pristupa
2. ovo me ne brine za projekte gde nameravam da ga koristim
27. 11. 2007. | #13 |
novi klan
Professional
Datum učlanjenja: 03.02.2007
Hvala: 43
427 "Hvala" u 50 poruka
|
pa sad, kad budem radio to za nekoga kome industrijska ili bilo koja druga spijunaza moze da naskodi - razmislicu.
ko mi garantuje privatnost na shared hostingu? btw, domen je prebacen, za sada je ok, ali tek cemo da vidimo kako ce da se ponasa u narednim danima, kad ovi "daju svoj maksimum". hvala svima na savetima i informacijama.
28. 11. 2007. | #14 |
Moderator
Qualified
|
A ko kaze da preporucujem shared hosting?
Ono su samo bila dva argumenta kontra Google apps-a (i svih slicnih besplatnih cool aplikacija). Nista nema besplatno na ovom svetu, pa sigurno i to ima kvaku. Argumenti vise politicki nego tehnicki, kao sto vidis. A sto se tice backupa preko pop3 pristupa - voleo bih da vidim kako ces da radis backup preko pop3 pristupa za 100 i vise domena i svaki sa (recimo) 20 E-mail adresa. ... ali dobro. Obzirom da je domen vec prebacen, da ostavimo jalovu diskusiju.
Train yourself to let go of everything you are afraid to loose. BLOG? http://www.dejankurel.info/blog Poslednja izmena od dkurel : 28. 11. 2007. u 13:31. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hitno potreban savet za cenu baner | dragansta | Marketing i SEO | 16 | 23. 11. 2010. 21:27 |
Potreban SEO savet nakon promene domena | dragansta | Marketing i SEO | 3 | 10. 11. 2010. 05:02 |
Potreban savet oko index-iranja stranica | vidak | Marketing i SEO | 11 | 14. 08. 2010. 17:23 |
php app za email - potreban savet | [nq] | PHP | 1 | 26. 04. 2010. 13:13 |
Zablude i zaludjivanja u vezi hostinga | bluesman | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 30 | 14. 03. 2007. 09:19 |