12. 01. 2007. | #11 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
|
Uvek sam izgovarao "Vukajlija" - zbog onog Vuka ...
|
12. 01. 2007. | #12 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
|
sto napadoste coveka sto je dao predlog...
nov je, malo neumesno zvuci kontra-napad 'a sta si ti ucinio za ovaj forum'... on je nov, nije ni mogao nesto da ucini za forum... mislim, covek nije sigurno imao lose namere, verovatno je citajuci forum naisao na par nedovrsenih diskusija, cija ga resenja interesuju, pa je dao covek predlog... ako ovako udarate kontru novim clanovima, pa onda mi se cini da pravite ovde neki svoj expertski crew, i kad neko nov nesto predlozi udarite mu packu... [morao sam ovo da napisem pa makar me rastrgli posle ] |
12. 01. 2007. | #13 |
Dusko Petrovic
Professional
|
najbolje da covek na temi koja ga zanima lepo pita shta je bilo, pa ce vec neko odgovoriti
12. 01. 2007. | #14 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Citat:
Uostalom, što reče kalkulus - postavi odgovor na neku nedovršenu temu tipa "I šta je na kraju bilo sa ovim" i najverovatnije će dobiti odgovor.
12. 01. 2007. | #15 | |
Super Moderator
Knowledge base
275 "Hvala" u 104 poruka
|
Citat:
Zastupam oduvek misljenje da bi forum trebao da sluzi u edukativne svrhe. Pocetnike treba edukovati, ali na lep nacin, a ne packama... Kad neko lupi nesto, objasnis mu da to tako ne ide... Kontra-napadna pitanja (neosnovana), negostoljubiv docek pocetnika i udaranje packi nisam ocekivao na ovom forumu. Covek je samo izneo predlog, a docekan je odgovorom 'a sta si ti uradio za ovaj forum?'. Pominjanje eksperta je u smislu 'mi smo najobrazovaniji, ti ne znas sta pricas'. Takav pogled 'odozgo' mi se ne svidja. To je sve sto pokusavam da kazem. Takav utisak sam stekao na par tema, od par pojedinaca. Namerno ovo kazem, da ne bi ispalo da generalizujem. Samo jedno zapazanje... just my 2 cents... Poslednja izmena od Peca : 12. 01. 2007. u 21:46. |
|
12. 01. 2007. | #16 |
Branimir Momcilovic
Qualified
Datum učlanjenja: 15.02.2006
Hvala: 47
25 "Hvala" u 8 poruka
|
Morate da uzmete u obzir da većina ljudi koji dolaze ovde rinta od jutra do sutra, pa su ponekad nervozni, tj. nemaju dovoljno živaca da svaku primedbu iznesu na fin i svima prijatan način.
Istina predlog ima nekog smisla, ali je tačni i da je nesrećno sročen. Ne verujem da je namera bila da se čovek otera sa foruma, razmenjivali smo ovde i oštrije poruke, pa niko nije oteran.
12. 01. 2007. | #17 | |||
Pušelja Predrag
Professional
|
Citat:
Citat:
Citat:
"Racunarima se bavim vec 10 godina ali tek sad mi je palo na pamet da napravim sajt i vidim da li tu moze nesto da se zarasi ili bar otplati trosak." Ili opet kao i u ovom topicu: "Procitao sam ceo forum i zameram ljudima koji zapocnu interesantnu temu i posle 6 meseci ne odgovore kakva su im iskustva sa necim sto su radili." zameram ??? kome on zamera, zbog cega ?? dodje covek da zamera, svasta... |
|||
12. 01. 2007. | #18 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
@Peca
Vidi kako se zove forum ...
12. 01. 2007. | #19 | |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Moj je utisak da je za management foruma bitno da kvalitet a ne masovnost bude na prvom mestu.
Citat:
|
|
12. 01. 2007. | #20 |
Super Moderator
Knowledge base
275 "Hvala" u 104 poruka
|
Elitizam... tako je i nastao ES kakvog danas imamo
Prvobitno je on bio forum gde se okupljala elita, da podsetim... ES je unistila masovnost, ali i onaj 'pogled odozgo' samoproklamovane elite. Nadam se da se to ovde nece desiti. Elem, predlog je mozda nesretno srocio covek, ali ne verujem da je imao losu nameru, da bi ga onako hajducki docekali. Sto se tice onog 'pro', to bi vise znacilo da se ocekuju kvalitetne diskusije. To je u redu. Ali ako vec drzis do svoje profesionalnosti, onda bi trebao i prema pocetnicima profesionalno da se ophodis, kazes mu da je predlog/poruka losa, bez onog hajduckog stava, ma koliku glupost pocetnik napisao. Opet cu reci, 'pogled odozgo' je sve sto me navodi da ovo napisem, jer sam ga i ja osetio. p.s. masovnost na ovom forumu niko nije pomenuo. Poslednja izmena od Peca : 12. 01. 2007. u 22:43. |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Trojanac na temu Miloševića | Dušan Dželebdžić | Opušteno | 0 | 16. 03. 2006. 19:27 |