|
Obaveštenja, predlozi i pitanja Sve što može biti važno u vezi foruma |
|
Alati teme | Način prikaza |
07. 10. 2007. | #11 |
novi član
Datum učlanjenja: 17.07.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
dragi i postovani dinke,
rank mog sajta je "bolji" recimo i od ranka ovog sajta ali to je potpuno nebitno! reklama ovog tipa mi uopste ne treba ... "Ako zelis da se hvalis postignutim, otvori tvoj sajt, Blog, pa slobodno postavljaj sta god zelis. " - hvala na sugestiji sanjalica je moj sajt, iu upravo to i radim, samo nisam znala da je devprotalk samo za POJEDINCE. Sada mi je jasno .... Hvala na obavestenju, nisi imao prilike da vidis moje "korisne" postove, mozda zato sto sam nova u ovome i mozda zato sto mi niste dozvolili. Nisam ocekivala ovakav docek od ovog sajta. Poslednja izmena od sanjalica : 07. 10. 2007. u 17:23. |
07. 10. 2007. | #12 |
majstor
Wrote a book
|
Pocni prvo sa korisnim postovima, pa se onda hvali. Ovako djelujes kao jos jedan od spamera.
i da..... forum jeste za pojedince ... pogledaj ono PRO u imenu. p.s. meni je ovo super, pojavi se ni od kuda i 'ej vidi ja' . Moderator obrishe post i onda odmah reklamacija... |
07. 10. 2007. | #13 | |
novi član
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
i jos jedna uvreda u nizu toliko o PRO forumu i odabranim pojedincima porazavajuce setite se, ja vas nisam vredjala niti sam prekrsila bilo koje pravilo foruma |
|
07. 10. 2007. | #14 |
majstor
Wrote a book
|
A jest te lako uvrijediti....
Osim toga, postavljanje linkova je obicno reklamiranje, koje se obicno placa. Jesi se ti registrovala da bi trazila pomoc ili nekome pomogla? Ne vidim ni jedan takav post. Moderator ima pravo na svoje misljenje i svoj sud, u ovom slucaju po meni potpuno opravdan. Takodje nigdje ne pishe da je duzan da ti se pravda. I sta sad? |
07. 10. 2007. | #15 |
troll mode
Wrote a book
|
@sanjalica
i ja sam hteo da prijavim post da se izbrise jer je zaista delovao kao spamerski... da si ga malo preformulisala tipa nesto vise o netcraft ranku da si napisala i nacinu na koji si stigla do njega svi bi te pohvalili, ovako poruka je izgledala kao spam i nemas potrebu da se ljutis. Moderatori su tu da bi spam uklonili i to je njihov posao, ovog puta si bila ti, sledeci put cu ja, tu nema nista cudno, ipak oni rade za sve nas. Pomisli kakav bi forum bio da ih nema, nista drugo do jos jedna link farma. Ne ocajavaj vec nam se pridruzi i veruj mi dobitak je neprocenjiv... Poslednja izmena od Eniac : 07. 10. 2007. u 17:50. |
07. 10. 2007. | #16 |
novi član
0 "Hvala" u 0 poruka
|
tema je otvorena za diskusiju o netcraft ranku, gde sam se i ja sama htela pridruziti
zato sam se i danas vratila da vidim komentare i ucestvujem u njima, ali meni jednostavno nije dozvoljeno da u toj temi pisem,jos stavise optuzena sam za nekoliko stvari bez ikakvog povoda i dokaza. Moglo mi se jednostavno reci da poruka takvog tipa nije dozvoljena, nije bilo nikakve potrebe da me optuzuju da sam musko da mi je sajt spamerski, da nisam PRO i dovoljno dobra da ucestvujem ovde ... Da nije mozda problem u tome sto sam zensko? |
07. 10. 2007. | #17 |
majstor
Wrote a book
|
da, da ... ovo je inace gay community (vidi kakav logo) i mi ne volimo zene
Cuj, ako si odlucila ostati, dobro dosla, ali nemoj da se sve zaustavi na ovom postu.... |
07. 10. 2007. | #18 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Eto i sad devojka ima 6 postova.
Dobrodosla i nadam se dobrim i intrigantnim postovima. |
07. 10. 2007. | #19 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Jedno kratko pitanje: da li je to ona ista sanjalica od koje smo dobijali stotine spam-ova ? Ne znam zašto se onda čudite zašto je obrisana tema.
Osim toga, ako imate neka pitanja u vezi moderatice, kontaktirajte moderatore foruma, siguran sam da ćete dobiti odgovor, pre nego da pokrećete novu temu jer takve teme nisu potrebne. Da ne bi opet bilo žalbe, čisto da znate, ova tema će biti sklonjena.
07. 10. 2007. | #20 | |
novi član
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Maksimalno dozvoljeno vreme za brisanje sopstvenih poruka? | Ilija Studen | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 9 | 08. 01. 2007. 10:00 |
[HITNO] MTBF za Sun v240, v440 ili nesto slicno.. | ivanhoe | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 2 | 26. 11. 2006. 12:52 |