|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
|
Alati teme | Način prikaza |
07. 08. 2009. | #11 |
Pušelja Predrag
Professional
|
Jel ima smajli kada te "stariji" zajebavaju a ti ideš da se žališ mami? :P
|
07. 08. 2009. | #12 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Off Topic: Nema, ali za tebe ćemo da napravimo smajli kada tužne face ideš da kupiš starijem cigare na trafici i možeš za kusur da kupiš žvake
07. 08. 2009. | #13 |
novi član
Na probnom radu
|
Info koji sam dobio u mailu je potpuno prosleđen u prvom postu, to su sve informacije koje posedujem. Siguran sam da je gospođa koja je ovo tražila svesna da joj niko neće uraditi taj rad, ali ipak očekujem bar neki feedback odavde.
Ovo sam prvenstveno video kao priliku da se malo ispromoviše domaći web, kao mesto na kome se postižu određeni marketinški efekti (nebitno da li su oni vezani za offline ili online proizvode i usluge), a nešto od toga uspeva i da se izmeri. Uveren sam da takvih primera ima, a razumem i ako neko ne želi da ih podeli sa javnošću, svako ima pravo na tu odluku. Dobar deo odgovornosti za buduća ulaganja u online prisustvo je na developerima (i uopšte ljudima koji se bave netom), njihovim sposobnostima da prezentuju svoja dela, pa to imajte u vidu kada god se potegnu ovakve teme.
07. 08. 2009. | #14 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Hahaha, kako se Jadranka zeznula
Ovo vec i vrabci znaju, ako radis u Vladi ili nekom javnom ili drzavnom preduzecu, nikada ne prihvatas projekat analize necega ako to vec ne postoji u formi diplomskog, specijalistickog ili magistarskog rada, doktorski radovi se ne prihvataju. Znaci, ako nemas nekoga ko je o tome pisao, idealno pre 10-tak godina, ti si sjeban, ko ce to da uradi sve od pocetka?
08. 08. 2009. | #15 | |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
Citat:
Pri tome mi je sasvim smisleno što se žena obratila ljudima koji se na neki način bave vebom. Respect za činjenicu da je pronašla Ratka. Koliko kapiram zanimaju je efekti a ko može da joj da informaciju o efektima nego oni koji su nešto radili? Dakle imate mejl pa ako ste nešto radili na ovom tržištu i imata konkretne podatke o efektima - izvolite! Brine me i fokus na "brendove". Nema veće koristi od popularizacije primene interneta dok se ne spustite "u bazu". Dok se ljudima ne pokažu primeri koristi koje mogu da imaju male i srednje firme koje nemaju zilionske budžete kao proizvođači "brendova". Dok im se to ne pokaže kroz primere malih firmi kao što su njihove. Ali zašto ja to pišem ovde kad imam Jadrankin mejl? Off Topic: @oksite I sam vučem teške traume iz vremena dok sam radio u javnom preduzeću ali istine radi moram da napomenem da sam tamo sretao i neke jako pametne, obrazovane i vredne ljude koji jednostavno nisu imali snage ili volje da se pomere iz takve sredine.
08. 08. 2009. | #16 | |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Citat:
10. 08. 2009. | #17 | |
turista
Certified
Datum učlanjenja: 05.11.2008
Hvala: 5
19 "Hvala" u 4 poruka
|
Citat:
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Porez na korišćenje mobilnih telefona | webgazda | Opušteno | 1 | 01. 11. 2010. 09:12 |
Korišćenje template-ova | Goran Cirkovic | Web site, dizajn i multimedia | 19 | 27. 10. 2007. 21:30 |
Korišćenje tzv. metatagova i pravna zaštita | Miloje Sekulic | Marketing i SEO | 4 | 28. 07. 2007. 14:20 |
Efekti interneta na klasicne medije | ivanhoe | Marketing i SEO | 11 | 21. 11. 2006. 20:23 |
Predlozi za unapređenje online prodavnice majica | chux | Web site, dizajn i multimedia | 20 | 18. 06. 2006. 00:32 |