11. 09. 2007. | #11 |
Designer guy
Wrote a book
|
Ja sam sličnih dimenzija samo malo vece kilaže (circa 96kg) ali sam u poslednje vreme spao sa 36 broja farmerica na 34 pa kontam da sam malo i smršao.
Ako može onda da se rezerviše jedna za mene (crna, L, logotip i znak u jednoj liniji) pa mi javite opcije kako da uzmem/platim. Fala. |
11. 09. 2007. | #12 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Samo da javim svima koji su narucili postom da cu da prikupim jos par porudzbina i posaljem sve od jednom da ne idem svaki cas u postu. Danas sam se raspitivao za placanje pouzecem, moze i to ali je malo komplikovana procedura...
Inace, post expres za 0.5 kg je 150 dinara, to mi je ipak najlakse za slanje, stize za 1 dan.
12. 09. 2007. | #13 | |
old school
Professional
|
Citat:
12. 09. 2007. | #14 |
majstor
Wrote a book
|
A slanje u inostranstvo??
|
12. 09. 2007. | #15 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Raspitao sam se za slanje u Crnu Goru, velika komplikacija... moram da potpisujem razne carinske deklaracije + još neke papire, veliki problem... kaže lik "to je sada kao i svaka druga strana država".
Dejane, pročitao sam... nije nikakav problem, ima dovoljno majica.
12. 09. 2007. | #16 |
član
Certified
|
Predlog da se za CG šalje možda nekim busom koji ide prema moru?!?
Munemo vozaču jednu majicu da ima da se presvuče kad se oznojaži! |
14. 09. 2007. | #17 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Danas spremam pakete za slanje, samo da potvrdimo ko je narucio:
1. robi-bobi 2. Dejan Topalovic - na zalost, za austriju mislim da je suvise skupo i komplikovano, dacemo mungosu ili nekom drugom prekodrinskom clanu 3. chux 4. Dejan Ranisavljevic 5. Petar Maric 6. Ilija Studen 7. Ivan Markovic 8. borstale Dragan Babic mi nije jos poslao adresu... Postarinu placa primalac. Odstampacemo jos 10-20 majica ovih manjih velicina, po nekoliko M i L u crnoj i beloj varijanti. Ako nekome bas treba S ili ne daj Boze jos manja (ako postoji) neka se javi (ili neka se upise u vrtic, upis jos traje)
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 14. 09. 2007. u 14:05. |
14. 09. 2007. | #18 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Evo ovako, sada sam definitivno razjasnio sa PostExpress-om
1. Ako se ne placa pouzecem, postarina je 150 dinara 2. Ako se placa pouzecem, postarina je 190 dinara (150 + njihova provizija) primalac placa (recimo ako je narucio 2 majice = 1100 dinara) ukupno: 1100 dinara za majice + 190 dinara za postarinu Onda oni odrade postansku uplatnicu i opet tu uzmu neku proviziju ali to je vec na moju stetu pa nije vas problem. Molim samo da mi na PP potvrde ovi koji su narucili koji nacin su izabrali? Imate kalkulator ovde: http://www.posta.co.yu/kalkulator.asp Znaci za Crnu Goru je 1000 dinara + carinske dazbine ... mislim da na to treba zaboraviti.
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 14. 09. 2007. u 13:53. |
17. 03. 2008. | #19 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Meni napokon stigle majice.
Prvo su došle za Novi Sad, ali pošto poštar nije ostavio ceduljicu nisu pokupljene pa su se vratile za BG. Onda su išle na BizBuzz u Niš, da se edukuju, ali nas ni tamo nisu našle pa su se vratile u BG. Sada su u Novom Sadu, ali opet ne kod nas pošto sam ih zaboravio kod Dragana u torbi Majice sa istorijom...
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 17. 03. 2008. u 12:17. |
17. 03. 2008. | #20 |
Designer guy
Wrote a book
|
^ haha, jeste, jutros ih nasao!
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DevProTalk Twitter | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 13 | 31. 10. 2009. 11:40 |
DevProTalk majice | nixa | Opušteno | 214 | 12. 10. 2007. 17:04 |
Logo za DevProTalk | nixa | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 147 | 25. 11. 2006. 16:33 |
DevProTalk (DPT) vs EliteSecurity (ES) | chole | Opušteno | 98 | 20. 07. 2006. 00:46 |