Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
01. 02. 2006. | #11 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
jedinu betu koju sam instalirao od MS-a je bio antyspyware ... neznam zasto ...
01. 02. 2006. | #12 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
01. 02. 2006. | #13 |
Knowledge base
Wrote a book
|
@ivanhoe: Ajde nam reci kako da instaliramo pomenute standalone verzije na istoj masini ali bez virtualne masine. Bio bih ti jako zahvalan!
|
01. 02. 2006. | #14 | |
Designer guy
Wrote a book
|
Citat:
|
|
01. 02. 2006. | #15 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Gospodo samo downloadujte, otpakujte i koristite do mile volje IE 3, IE 4.01 i IE 5.5 kao standalone aplikacije
http://downloads.skyzyx.com/index.php?fpp=20&did=8 |
01. 02. 2006. | #16 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
To sam ja isto skinuo ali kada god rasprakujem i startujem bilo koji od ovih standalone, pokaže mi se IE 6 SP1. Da nije to možda samo prikaz na about, možda to vuče iz nekog DLL? a u stvari je engine onaj koji treba da bude?
01. 02. 2006. | #17 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Znas kako, ja skinuo sva tri i koristim ih bez problema. Sve radi super!
Mozda si skinuo pogresne verzije jer tamo imas posebne verzije za WinXP? |
01. 02. 2006. | #18 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ja imam win2k, XP je na wmvare.
01. 02. 2006. | #19 |
Designer guy
Wrote a book
|
@ link koji je ostavio jasmanac sa IE dloadima:
potrebno je samo raspakovati arhivu i poterati ga, uvek pise da je IE6 (ili koji vec imas instaliran prethodno) ali je, kako bih rekao, "tera ga kao IE5.5" (u mom slucaju), ali zavisi koji poteras--taj ce da pokrene, ali uvek pise IE6. Probaj da pogledas neku stranicu koju si pravio i uzasni se. |
01. 02. 2006. | #20 | |
Knowledge base
Wrote a book
|
Citat:
|
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Agencija McCann Erickson Public Relations traži strateškog planera. | Miloje Sekulic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 04. 07. 2008. 11:35 |
Agencija McCann Erickson Public Relations traži sistem administratora | Miloje Sekulic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 26. 10. 2007. 13:12 |
Blogodak Beta Preview Release | dinke | Web site, dizajn i multimedia | 162 | 19. 10. 2007. 23:53 |