e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
06. 03. 2009. | #11 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ajde da vidimo za sada ne vidim razlog ( nema content-a ) da bi koristio vas sajt.
Videcemo za par meseci ...
06. 03. 2009. | #12 | |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Citat:
A sto se tice stavke pod brojem 7 moracete na tome josh puno puno puno i opet punoooo da poradite...
06. 03. 2009. | #13 | |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 09.07.2007
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
Sigurnost! ...i za kupce i za prodavce. Uglavnom je kupac taj koji je na meti prevare, i cini mi se da je resenjem koje imamo on za nijansu i zasticeniji, ali generalno obe grupe su 99.99% sigurne. Imamo resenje, u toku su zavrse stvari oko toga. Resenje ce biti dobro, i svakako prihvatljivo za uslove koji vladaju u Srbiji, ali pre svega dobro resenje. Cucete uskoro, kazem, vec sledece nedelje. ........................................ EDIT: Ok, sad vidim da mozda pricamo o sigurnosti samog sajta. Jasno, tu nema dileme, tu ce se raditi kontinualno na poboljsanju. Hvala za skrenutu paznju.
Aukcijski portal ProdajLako.com Poslednja izmena od Tomin : 06. 03. 2009. u 01:58. Razlog: nisam ukapirao dobro.... |
|
06. 03. 2009. | #14 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Sve više mi se čini kao da čitam leaflet koji mi je neko ubacio u poštansko sanduče
06. 03. 2009. | #15 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ pa to, ali ajde da je dosao na neki drugi forum
06. 03. 2009. | #16 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 06.09.2007
Hvala: 21
11 "Hvala" u 11 poruka
|
Mnogo samopohvala a nista konktretno u tvom predstavljanju... ali ono sto vidim na prvoj strani u vrhu, gde bi trebalo da se vidi roba koja se prodaju, je gomila nekih kategorija, a roba je na dnu... zar mislite da ce neko prvo da kopa po sajtu da bi nesto kupio, barem da ste stavili 50 gluposti za dolar i prodavali ih za 50 dinara
Ono sto mi je upalo u oci je auto za 996k... licno me interesuje kako treba da izgleda sigurna transakcija za tako velik iznos, u srbiji |
06. 03. 2009. | #17 | |||||
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Citat:
Citat:
btw. tr td tr tr td td td tr, ako hoces da se hvalis na ovom polju makar je moglo bez toga... Citat:
Citat:
ja se osecam maltretirano Citat:
Poslednja izmena od cvele : 06. 03. 2009. u 09:02. |
|||||
"Hvala" cvele za poruku: |
06. 03. 2009. | #18 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 142
129 "Hvala" u 67 poruka
|
Meni na prvi pogled deluje ok.
Prvo pitanje (retoričko) je da li imaju mnogo para da to promovišu, jer po meni je to kritican faktor uspeha koji ce privući i kupce i prodavce, a ne unikatan kod ili lepa kontrolna tabla. Drugo pitanje je, čak i ako bi konkretan sajt bio savršen, da li je u srbiji uopšte moguce napraviti uspesan sajt ovog tipa. Tu pre svega mislim na procesiranje kreditnih kartica i novčane transakcije. SMS je mislim previse skup za ovakav tip prodaje. Videćemo šta će biti, želim puno sreće. |
06. 03. 2009. | #19 |
novi član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Da nemam visoko misljenje o ovom forumu, ne bih ni pisao na njemu.
Iako dosta postova ima negativan ton, na to gledam drugacije - sve sto napisete je putokaz za nas kako bismo napravili nesto bolje, i na kraju krajeva uvideli svoje eventualne propuste. Ko radi, taj i gresi....secate se toga? Ne znam zasto se dovodi u pitanje ovaj topic kao takav na forumu... ...ako pogledate kategoriju u kojoj je napisan (e-business) i ako procitate Srdjanov post koji je najnormalnija informacija, onda ne vidim svrhu ovakvih komentara.
06. 03. 2009. | #20 | ||||
novi član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
Citat:
Nemoguce je jos sanjati o C2C transakcijama sa ovakvim bankarskim sistemom. Cinjenica je da interesovanje u Srbiji postoji za aukcijsku prodaju i kupovinu. Mozemo da biramo, da li da pokusamo ili da cekamo da nam se nesto desi. Ceka cela Srbija vec dugo dugo da se nesto desi to svi znamo, ali dok sami nesto ne uradimo povodom toga na ovaj ili onaj nacin, kako znamo i umemo... Zahvlajujem se na konstruktivnom postu. Citat:
50 gluposti za dolar po 50 dinara...? Da li mislite da ce "50 gluposti" oduseviti ljude koji posete sajt? Da li mislite da ce filatelija i numizmatika zadrzati kupca sa prosecnim potrebama? Nemojte zaboraviti da je sajt pusten u rad 02.02.2009. godine. (pre cetiri dana). Ne treba ocekivati previse, moramo biti realni. Sto se kola tice... Taj deo je zamisljen tako da se izvrsi naknada za listing na sajtu, izlazne neknade nema, a svako ko kupuje kola, nece ih kupiti "sa slike". Ne mozemo napraviti savrsen sajt za sve. Iskreno mi je zao sto Vam je sajt konfuzan. Citat:
Na ovo sam vec odgovorio na pocetku.
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pogodak.rs prestaje sa radom?! | presretach | Istine i zablude | 9 | 01. 09. 2010. 01:05 |
ProdajLako.com implementirao QVoucher sistem naplate | srlexic | e-Business | 14 | 12. 12. 2009. 00:31 |
Počeo je sa radom sajt PovediMe.com | adelante | Web site, dizajn i multimedia | 30 | 09. 03. 2007. 11:21 |