Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
21. 11. 2007. | #11 |
profesionalac
Professional
|
Ja sam sebi napravio tracker preko slika..
Posto MySpace filtrira svaki img tag koji pokazuje na php fajl, preko htaccess-a sam namestio da u tom folderu png izvrsava kao php, i to zaobisao. Jedan fajl stavlja kuki (taj image posaljem u privatnoj poruci), drugi mi je na profilu i belezi posete. Naravno, svaki fajl vraca 1x1 sliku koja se ne vidi.. Iznenadjujuce malo koda. I da, myspace ne dozvoljava query string, tako da mi je trebao rewrite rule da bi sve to radilo.. track.php?a=Bojan ne radi, ali trackBojan.png radi
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sajt za pracenje statistike igrackih servera | zamorac | Web design, Layout, User Interface | 8 | 14. 08. 2010. 17:07 |
Facebook vs. MySpace | Gorrran | Web aplikacije, web servisi i software | 22 | 19. 12. 2007. 04:49 |
Login i "pracenje" korisnika | zeljic | Sva početnička pitanja | 3 | 02. 09. 2007. 16:46 |
Pracenje klikova za Flash banner | boccio | Flash | 9 | 15. 09. 2006. 12:59 |
Vodjenje/pracenje: finansija/vremena | [nq] | Planiranje i usability | 17 | 18. 01. 2006. 13:54 |