Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
23. 10. 2007. | #11 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Sa rastom Facebook populacije, mnogi ce imati interes da ponude Facebook aplikacije, jer svoj proizvod postavljas medju ogromnu kolicinu ljudi koji samo treba da kliknu i pocnu da koriste tvoju aplikaciju. Ako imas interesa da razvijas neki sajt, prilicno je vjerovatno da imas interesa da uslugu ponudis i kroz Facebook. Vidjecemo, mislim da cemo uskoro nesto uraditi na tom planu, pa cu javiti efekte
Ovo je cisto biznis razmisljanje uzimajuci u obzir stanje stvari, sto se tice drugih strana price nisam bas odusevljen ovakvim zatvorenim/poluotvorenim "platformama", pogotovo sto su totalno svaka za sebe. |
24. 10. 2007. | #12 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
|
Ne znam koliko ima korisnika bas iz Srbije ali znam da sam prijatno iznenadjen koliko me ljudi ubacilo u njihove kontakt liste od kada sam na Facebook-u.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Lokalni server, sta koristite za backup? | rex | Hardware | 8 | 09. 11. 2010. 20:47 |
Programeri vs Korisnici | bluesman | Programiranje | 35 | 21. 03. 2010. 19:56 |
Korisnici, zadaci i multiple assignees | Ilija Studen | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 13 | 26. 08. 2007. 02:05 |