01. 02. 2007. | #12 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
|
Citat:
01. 02. 2007. | #13 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
ne treba da javis, ja sam pregledao jedan po jedan... bukvalno sam svaki otvorio da vidim da li radi (naravno, samo home page, ne mogu bas da gledam da li radi sve zivo)...
problem je najvise ostao kod baza, ali sada rucno idemo jednu po jednu... spisak je kod admina, radi se po spisku. Ne umem ni da kazem dovoljno ponizno koliko mi je zao zbog svega.
01. 02. 2007. | #14 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Ja gledam, fajlovi su tu ali ne radi sajt.... ko ce ga znati.
//edit Ok video poruku iznad |
01. 02. 2007. | #15 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 11.07.2006
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
|
zbog svakakvih budala sa kojima radim, uveo sam praksu 3. backupa na CD-u koji nosim sa sobom kući iz firme. Mislite o tome...
edit: brži mi prst od mozga... ja imam svoj backup baze, naravno, pa da se ne mučiš oko restore-a, samo mi kreiraj bazu (ne dozvoljava mi), ja ću da je kreiram odavde. Poslednja izmena od phatsa : 01. 02. 2007. u 22:55. |
01. 02. 2007. | #17 |
expert
Expert
|
'beš mi sve ako od sad ne budem radio dnevni backup, pa, gigabajt - gigabajt...
01. 02. 2007. | #18 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
borstale, ako nemaju bazu onda je najlaske da jednsotavno sve ponovo uploadujes.
a inace, ja za svoje sajtove imam backup bar jednom nedeljno, preporucujem da svi to radite, bez obzira gde hostujete i da li budale zive i rade u istoj kancelariji gde je vas server.
01. 02. 2007. | #19 | |
A joint a day
Master
|
Citat:
Edit: Ma jok, ni ftp ne radi za njih...
01. 02. 2007. | #20 |
old school
Professional
|
E, a ja ko manijak danima udaram F5 i CTRL+R na devprotalk.com, sve kontam da nije do mene i konekcije, kadli ono havarija...
'ebes ga, vjerujem da nisi spavao ovih dana kako treba, al ne brini se - vidis da su i ljudi koji hostuju kod tebe razumni. Trazi od te firme da ti nadoknade sve ovo besplatnim housingom na godinu dana ili sta vec smatras za dovoljnom kompenzacijom... Nazalost, host ti je izgubio reputaciju, al si sa druge strane dobio povjerenje i respekt, pokazavsi da si odgovorna osoba i da preuzimas svu odgovornost i posljedice na sebe. Ako sta treba oko MySQL baze - tu sam jos 2 sata, pa cimaj ako sta treba pomoci.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Ponovo radi bioskop | bluesman | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 6 | 24. 03. 2010. 10:46 |
B92 (ponovo) | bluesman | e-Business | 27 | 20. 02. 2010. 00:03 |
SEO tržište u Srbiji, Ponovo? | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 42 | 31. 12. 2009. 00:21 |