Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
27. 02. 2009. | #11 |
expert
Master
|
Moj je takav od 2005. godine, dve godine nakon pojave ovog drugog tipa...nema da ga menjam
|
05. 03. 2009. | #12 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Na kraju sam ga namestio da radi sa Mail.app, nije bilo do Safari , vec je bilo do Growl notifikacije
05. 03. 2009. | #13 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 08.06.2007
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
|
moze li neko da objasni kakva je stvarna korist od user agent feature a ?
|
05. 03. 2009. | #14 |
Designer guy
Wrote a book
|
Da bi recimo dobio iPhone verziju sajta a da ne koristiš iPhone, već Safari.
|
"Hvala" Dragan Babić za poruku: |
19. 05. 2009. | #15 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Da li postoji mogućnost da se promeni redosled tabova u safariju 4?
U firefox-u uzmeš tab i prevučeš gde hoćeš, u safariju - pomera ceo window.
19. 05. 2009. | #16 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Mozes , uhvatis za desni ugao tab-a gde su one strelice i vuces.
Ne samo to, vec mozes da ga izbacujes iz tab grupe, ili da ubacis u tab grupu ako je izasao u novi prozor
19. 05. 2009. | #17 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Tnx, nisam ni primetio da postoje "one strelice".
Sad sam probao... radi "super"... sada sam povukao, djuska, igra... i kada sam pustio jednostavno je nestao taj tab Nema ga nigde, nije ni kao novi window ni negde sakriven... nema. Nestao. Pa kada dodam još jedan tab - on se pojavi, kada kliknem na njega - nestane ponovo. Ali bitno je da su napravili sve animirano Izgleda da su žurili da se takmiče sa chrome i ostalima pa su pustili "malo" bugovito.
19. 05. 2009. | #18 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Ne znam, ne koristim ga na windowsu, na osx radi odlicno.
22. 05. 2009. | #19 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
@blues isto i meni, win.
22. 05. 2009. | #20 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
tip: iako se ne vidi taj tab u title bar-u, funkcioniše Ctrl+tab pa možeš tako da dođeš do njega.
Drugi način bolje da ti ne pričam... dodaš novi tab, pa ga premestiš, pa ga zatvoriš i onda se na kratko ponovo pojavi "sakriveni" tab, ali samo dok ne pređeš na neki drugi, onda ponovo nestaje.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Safari i jquery parallax | teknoledge | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 1 | 28. 04. 2009. 10:31 |
Safari za Windows | bojan_bozovic | Web aplikacije, web servisi i software | 12 | 22. 03. 2007. 10:01 |
Safari preview | godza | Linkovi | 3 | 29. 04. 2006. 03:40 |