14. 12. 2006. | #11 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Ja problema sa tezinom josh uvek nemam. Ili imam ali drugacijih od vas. Imam svega 65Kg-a i visko sam 185cm-a Kako se bwe vi to udebljate za kompom??!?
14. 12. 2006. | #12 |
Knowledge base
Wrote a book
|
Pa sigurno ne zato sto jedemo samo povrce :P
|
14. 12. 2006. | #13 |
novi član
|
Teretana je zakon!
Nikada nisam imao nekih problema sa kilažom, ali došao je trenutak kada mi je sopstveno fizičko stanje postalo ozbiljan problem. Kondicija 0, umoran non-stop, slabo i loše spavanje... I onda se dogovorimo da ceo office (nas 4) ide 3 puta nedeljno u teretanu. Kako je samo bilo teško u početku... Sada posle 3 meseca pitam se kako nam to nije palo na pamet ranije! Ne mogu da prepoznam sebe, pešačim preko pola grada da se i ne zamorim a spavanje mnooogoo bolje (i manje sna mi je potrebno da bih se osećao bolje). Još jedna stvar, teretana je sa zakazivanjem tako da mora da se poštuje termin. 3 puta nedeljno u 17h svi u teretanu. Dva puta do sada se desilo da nismo mogli otići zbog posla i možda isto toliko da smo morali da se vratimo nazad u office a ne kući. Čista preporuka za povećanje produktivnosti i poboljšanje zdravlja. Ah da, i boljih odnosa sa lepšim polom! |
14. 12. 2006. | #15 |
old school
Professional
|
Ja sam do 20 i neke godine bio tako mrsav, da sam Boga molio samo se malo udebljam. Medjutim, prije par godina sam se odjednom poceo brzo debljati i nabacio sam 10-ak kg viska. Sad nikako da ih skinem, ali i ne trudim se. Jedem slatkise ko neko malo dijete, ne mogu nikako da im odolim. A osim toga, sjedim pored kompa po cijeli dan.
Nikako da se nakanim otici u teretanu/fitness centar...
14. 12. 2006. | #16 |
član
Certified
|
Od kada sam '96. pestao aktivno da igram košarku nagurao sam preko 30.kg viška. Užas živi.... Stalno neki ručkovi, slavlja i gluposti... Nije mi jasno da ne postoji povod a da se ne 'krka' nešto a uz to dodaš još i malo alkohola koji opet goji!
Najgore je što ne vidim izlaz. Pozdrav PS. Ako neko prolazi kroz KŠ i ide na Kop neka se javi da idemo negde na klopu! Ozbiljno.... |
14. 12. 2006. | #17 | |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
Citat:
14. 12. 2006. | #18 | |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
|
Citat:
"Dnevno treba popiti TACNO 7 casa vina". P.S. Od skoro sam trocifren. Svet za mene vise nije malo mesto. |
|
14. 12. 2006. | #19 | |
Dusko Petrovic
Professional
|
Citat:
ja sam se u odnosu na period pre 4 godine ugojio mozda 10tak kg. gledao sam skoro slike sa mora iz 2002ge i nije mi bilo lako inace, sinoc mi je jedna drugarica na temu mushkog stomaka i tezine rekla "muskarac pre svega treba da je udoban". meni je ulepshalo dan
14. 12. 2006. | #20 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Citat:
Poslednja izmena od jablan : 14. 12. 2006. u 18:20. |
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vreme za logout? | Pedja | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 9 | 29. 04. 2006. 01:35 |
Brisanje poslednje linije tekstualnog fajla | Blood | PHP | 10 | 24. 11. 2005. 22:58 |
Netačno vreme na serveru | Petar Marić | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 2 | 08. 06. 2005. 14:15 |