|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
14. 11. 2011. | #11 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
meni je kod svih tih aplikacija najveci problem sto me mrzi da ih koristim redovno...
14. 11. 2011. | #12 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Nije da si jedini Pokretali smo to (u raznim firmama i timovima sa i u kojima sam radio) više puta, s puno početnog entuzijazma i posle trt.
Citat:
14. 11. 2011. | #13 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
Iz meni neobjašnjivih razloga Blues je prilično tih u vezi aplikacije koja kada je izašla je mogla da opere bilo šta što je bilo na tržištu ...
22. 11. 2011. | #14 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Nedavno sam video jos jednu zgodnu applikaciju http://www.planbox.com, pomalo je nalik na Trello, ali ima mnogo vise opcija, prilagodjena je za scrumove i agile nacin rada...