Code snippets Razmena snippets, funkcija, dodataka, algoritama,... pod uslovom je da ste vi autor ili imate dozvolu autora ili da navedete autora uz odgovarajucu licencu. |
|
Alati teme | Način prikaza |
12. 03. 2011. | #11 |
@SasaKostic
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 15.12.2009
Hvala: 17
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Da, surovo nema postede A problem mozda i ne postoji al' postojala je potreba, meni je to jednostavno bilo (i ostalo) potrebno i to sam resio kako sam tad znao. Go ahead sa komentarima, rastrgnite me ))
|
12. 03. 2011. | #12 |
@SasaKostic
Na probnom radu
1 "Hvala" u 1 poruci
|
Ne mogu vise da uvodim i ucim nove stvari dok ne objavim prvi nabejzicniju (most basic ) varijantu aplikacije. Ja sam tek pre godinu dana poceo da korisitm MVC kad sam i poceo ovu app (za mailing liste) iako radim u PHP-u od kraja 2005. Novije verzije Netbeans za PHP nisam instalirao a ranije su mi bile trome, mog'o bi' da probam u dogledno vreme. Plus masina mi nije tako jaka za sad pa koristim manje zahtevan softver.
|
12. 03. 2011. | #13 |
@SasaKostic
Na probnom radu
1 "Hvala" u 1 poruci
|
|
12. 03. 2011. | #15 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
mislio sam zapravo da stavis webroot na kome radis u dropbox folder Tako imas instant backup i sinhronizaciju ako imas vise masina...
ali ok, nije ni ovo lose, kad nesto prsne bitno da imas backup, a da li si ga pravio ovako ili onako to je tada potpuno nebitno...
12. 03. 2011. | #16 |
@SasaKostic
Na probnom radu
1 "Hvala" u 1 poruci
|
)) hteo sam da izadjem u susret ali sam se bas zaigrao
Ne oslanjam se ni na ciji backup (online provajderi) osim mog. On bi bio "backup svih backupova" cak i kad bi' koristio online resenja. A SVN treba svakako prouciti. |
12. 03. 2011. | #17 |
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
|
Pa, sad, ja git koristim u konzoli, radi sasvim lepo i bez gui-ja. Isti slučaj i sa subversionom. Mada, topla preporuka, preskoči svn, počni odmah sa git-om ili nečim sličnim, nećeš se pokajati. Nije to nešto posebno teško, kao što mi se čini da misliš.
|
12. 03. 2011. | #18 |
@SasaKostic
Na probnom radu
1 "Hvala" u 1 poruci
|
@nn.nn: mislim da nije tesko, nego sam samo bio instalirao Tortoise, nije mi poslo za rukom iz prve, i posto mi nije bilo neophodno napravio sam jednostavan kod za bekap celog direktorijuma sa kodom. Pa pomislih da na ovom forumu skoro nicim nisam doprineo pa dok sam pravio bekap reko' mog'o bi' da stavim kod ovde i odatle ovaj post. Ni ne pomisljam da je nesto revolucionarno, prost je kod.
|
"Hvala" Sasa Kostic za poruku: |
12. 03. 2011. | #20 |
član
Certified
|
Za pocetak nisam uopste zeleo da te uvredim ili bilo sta nalik na to, samo skrecem paznju na neke meni nedopustive stvari.
Npr ovo: da ali na jednom mestu, u nekoj varijabli, konstanti ili cemu god drugom, mada si to u CI-ju mogao da napravis automatski da vidi koji je folder i da sam to resi bez potrebe za insertovanjem bilo cega, no u tvom kodu je to proj na nekoliko mesta dakle svaki put kad koristis skriptu menjaj na x mesta... Sorry ako sam te uvredio, ali to nije bilo u planu Edit: vidim da si sredio neke od stvari |
|
|