Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
|
Alati teme | Način prikaza |
07. 09. 2010. | #11 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
About vip, licno iskustvo
Citat:
|
|
07. 09. 2010. | #12 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
i meni su prva 3 meseca trazili te avanse i zvali me (posto imam dosta poziva prema inostranstvu). Ja sam to ignorisao i nakon 3 meseca su prestali da smaraju.
inace VIP me je ujebao za roaming zimus, kad sam tek presao, posto ga upale tek posle 3 meseca (sto verovatno negde pise, ali meni nije palo na pamet da proveravam da li su ga upalili, jer je proslo vec 2 meseca od prelaska). Pa sam tako bio bez telefona nedelju dana, a putovao sam poslom, pa nisam mogao da potvrdim ni sastanak, jednom recju popizdeo sam. A i cene za roaming su im solidne, cini mi se da mi je mts bio jeftiniji (ranije, ne znam kakve su trenutne cene). Ali za lokalni saobracaj su mi ok.
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done. Poslednja izmena od ivanhoe : 07. 09. 2010. u 15:27. |
07. 09. 2010. | #13 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Kod Telekoma je isto, Roaming uključe posle 3 meseca. Moguće da su svi isti po tom pitanju.
|
07. 09. 2010. | #14 |
profesionalac
Professional
|
Ja sam više od 3 godine postpaid korisnik Telenora (pre toga bio prepaid) i nisam imao nekih problema do sada. Nisu mi dodavali poruke niti međunarodne pozive, ili nešto slično kao što je agvozden napisao gore. Telenor, za razliku od MTS-a (ne znam i za VIP), ima i tzv. Moj portal na sajtu gde mogu da se pogledaju svi prethodni računi, specifikacije saobraćaja, može da se podesi brdo stvari za koje biste inače morali da zovete/idete u korisnički servis. Sad imaju i one Prenesi plus pakete sa GPRS saobraćajem...
Sve dok ne budu uveli onu mogućnost za prelazak kod drugog operatera uz zadržavanje trenutnog broja neću ni da gledam ostale ponude. Edit: Što se tiče rominga kod Telenora, uključuju posle 3 meseca korišćenja, ali može da se uplati 4000 din. da uključe odmah. Posle tih 4000 služi za plaćanje narednih računa. Poslednja izmena od Nenad Vasić : 07. 09. 2010. u 15:58. |
07. 09. 2010. | #15 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
da, da ne zaboravim (mislim da sam to vec negde pominjao na forumu), MTS ima najocajniju podrsku u svemiru. Teoretski bi trebalo da moze da se promeni pretplatnicki paket pozivom, medjutim taj servis (kao i neki drugi) nije radio jedno najmanje 6 meseci (ne znam jel sad proradio jer sam odustao od njih), a kad odes licno svugde su neopisive guzve. Na email koji sam poslao podrsci su mi odgovorili par meseci kasnije (bukvalno par meseci, nije stilska figura) i to sa nekim generickim tekstom "da se izvinjavaju, ali se radi na unapredjenju sistema i zato nije dostupan servis" ?! Yeah, right...
07. 09. 2010. | #16 |
profesionalac
Professional
|
A evo kako promena paketa izlgeda kod Telenora:
|
08. 09. 2010. | #17 | |
old school
Professional
|
Citat:
Imam postpaid kod Telenor-a. Osim skromne ponude telefona (los izbor, narocito u radnjama u "Srbiji", jer "Beograd je "svet"), pa jos po paprenim cenama i nikakvih pogodnosti za stare korisnike, nemam ozbiljnijih zamerki. Pohvalio bih VIP za "Sto u izlogu to u radnji" ponudu telefona i odnos prema korisnicima. Bice zanimljivo ako posle 1.01.2011. zaista omoguce prenosenje brojeva iz jedne mreze u drugu. Do tada ce Vlada morati da proda Telekom... :P
20. 09. 2010. | #19 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
|
Moram da primetim apsolutnog rekordera, možda i u svetski razmerama - "mts kontakt" kod kog prenesi kilobajt košta 10 para, ili 1MB celih 100din!
|
20. 09. 2010. | #20 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 30.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
|
Ja mogu samo kazem moje subjektivno iskustvo sa telenorom, a to je da extremno retko imam neke probleme. A vec 10 godina imam isti broj i od pocetka sam postpaid.
Naravno, puca i njima mreza, ne radi na nekim jako zavucenim podzemnim mestima u Nisu, ali za sada nemam nameru da ih menjam. Cak su mi cene za stvari koje ja koristim odlicne (voice pozivi u okviru Srbije) |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Izbor PHP Framework | dootzky | PHP | 100 | 21. 02. 2010. 19:15 |
Prvih 20 internet operatera dobija odobrenje za rad | Aleksandar Marković | Komunikacije | 0 | 22. 12. 2006. 13:54 |