Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
|
Alati teme | Način prikaza |
22. 04. 2008. | #11 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
|
Citat:
p.s. a možeš mi poslati pomenuti spisak s engleskog na hrvatski da obogatim bazu ... |
|
22. 04. 2008. | #12 |
Vaš internet susjed
Certified
|
Ma problem je što nikad nisam radio s accessom, zato sam i tražio txt file, ako izvučeš i pošalješ mi sa zadovoljstvom ću ti poslati na mail.
Imaš u PP moj mail, kad primim odmah ti šaljem svoj file.
22. 04. 2008. | #13 | |
novi član
Datum učlanjenja: 22.04.2008
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Citat:
Ako nije problem, pošaljite i meni tu hrvatsku bazu reči, ili okačite negde da mogu da skinem. Inače, ja sam autor Di rečnika. Baza se lako prebacuje u TXT format iz MS Accessa, običnim Export-om. P.S. U pripremi je savremenija verzija Di rečnika. |
|
23. 04. 2008. | #14 |
Vaš internet susjed
Certified
|
Evo dobio sam bazu, hvala.
@Duchovny, pogledaj PP.
26. 04. 2008. | #15 |
Čurug medju stručnjacima
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 05.02.2008
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Baš mi je drago da je moja tema primećena, i da je eto i proširena..
Čudi me da ovo nije već bilo na ovom renomiranom sajtu? Da li ima još neki ekstra rečnik kao što je ovaj što sam skinuo sa Antivari??? Nemački, Francuski, Španski??? PS. Već sam ovaj koristan link prosledio poznanic-ama(ima), i sve pohvale |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
engleski ili srpski | pecili | Istine i zablude | 4 | 31. 07. 2010. 11:57 |
Jos jedan srpsko engleski recnik | gn0sis | Web site, dizajn i multimedia | 10 | 12. 10. 2008. 18:29 |
iPhone Srpsko-Engleski recnik | Misha | Programiranje | 19 | 23. 09. 2008. 12:33 |