![]() |
#11 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hahahaha
![]() Ovo je za desetku. Da imaju imalo pameti, smijali bi se i oni... Avaj, pretpostavljam da ce te optuzit da si "kocnicar razvoja"... I da to nije slucajno, vec plod udruzene zavjere CIA-e, Vatikana i Natase Kandic... ![]()
![]() |
#12 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Strani plaćenici (čak iz Južne Afrike), domaći izdajnici.
![]() |
#13 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() pazi da ne nadju ovu temu njihovi placenici
![]() btw .. sredi malo ovu grafiku ( ili je to namerno ) cisto da je se vidi da je profi odradjeno e da ... trazi od konkurentskih stranaka neku nadoknadu za trud ![]()
![]() |
#15 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() hehe, ovo mi je ulepsalo dan vise cak i od onog B-92 u obliku Pink fleke..
![]()
![]() |
#16 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ja bi .. ali evo upravo sam projurio malo internet i nimsa mogao da nadjem znak grada nigde ..ako ima to neko u vektoru .. nek mi sibne na mail
![]() btw : bluesman moze da pocne da dobija uznemiravjuce mail-ove ipak su to njegovi name serveri ...a ovaj iz afrike imam osecaj da ce da iskulira ![]()
![]() |
#17 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Respect!!!
![]() |
#18 |
A joint a day
Master
|
![]() Nixa, prijatelju, odkud oni znaju šta je to server? Pre će da napadnu onog iz Južne Afrike. A u stvari, dok vidiš da ja svraćam na forum sve je u redu
![]() (ako me nema ceo dan, otišao sam u legendu, ali realno, ne očekujem neke probleme) p.s. Ni ja nemam ništa u vektoru, to i jeste problem, ako nađem poslaću ti
![]() |
#19 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 22.09.2006
Hvala: 0
2 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Ma brate neznaju oni ni sta je to, vec su zapisali adresu koja bi mogla biti pa skontali da se to jos samo od sebe napravilo, a sad vec razmisljaju i sretni jer imaju web stranicu. Brate Niti ce skontat a i ako skontaju bit ce kasno jer je webmaster bio inteligentan pa nije rezervisao domen.
Nego sad zaradis pare covjece, otiđi u opcinu i ponudi da im prodas za dobre pare, |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
old school
Professional
|
![]() ![]() Konacno neka korist i od ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Bilo Kuda Metak Svuda | noviKorisnik | Web aplikacije, web servisi i software | 25 | 09. 01. 2008. 00:39 |
FAQ, bilo bi korisno | pcigre | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 7 | 04. 11. 2007. 20:59 |
Adsense bilo gdje u wordpress clanku | dee | Web aplikacije, web servisi i software | 9 | 28. 04. 2007. 00:53 |
Koliko bi bilo opasno dozvoliti EMBED HTML tag na forumu? | Peca | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 11 | 10. 01. 2007. 17:22 |