Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() nije ono "AD" bezveze naglaseno u njihovom logo-u
![]() ![]()
![]() |
#12 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() he he, samo sto vecina ovde studira vecno, ja uskoro slavim godinu dana kako nisam dao ni ispit... ajd ako je neko blizu nek me ubije.
![]()
![]() |
#13 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
expert
Expert
|
![]() Citat:
I sta onda, da dodjem kuci i kazem:"E, ne idite u NS da studirate"? ![]()
Poslednja izmena od oliver : 16. 12. 2005. u 01:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Boris
Grand Master
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() OT
naravoucenije: if( $quantity == 2 ) ++$quantity; ili mozda bolje... if( $quantity == 2 ) return array( 1, 1 ); ![]()
![]() |
#16 |
expert
Expert
|
![]() Re: OT
$quantity = $quantity == 2 ? ++$quantity : $quantity; :P
![]() |
#17 |
Boris
Grand Master
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() Re: Re: OT
ma samo sam hteo da kazem da kupujes ili tri, ili dva puta po jednu, sta god da je u pitanju ![]()
![]() |
#18 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Iz licnog iskustva znam da setnja zagrebom nije ni malo bezazlena, ne moras nista ni da progovoris a oni vec vide ko si i sta si i svi te mrko gledaju, sto se govora tice mi mozda mislimo da njima nista ne smeta, ali njima bukvalno svaka sitnica naseg govora smeta pocevsi od onog ucestalog "bre" koje koristimo od toga dobiju rogove.
Ja verujem da bi se od svih nas verovarno oliver najbolje tamo uklopio i on nebi imao problema zbog govora, dok bi svi mi gadno prosli. A za divno cudo u novi sad kad dodju hrvati, iz bilo kojeg dela hrvatske provedu se bolje nego u svojoj zemlji, ja mislim da bi pre tamo bili "smeksani" nego ovde.
![]() |
#19 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Uf, koja fobija. To jeste inostranstvo, kao i svako drugo. To - što bi neko želeo da se šlepa kao domaći na konto "sličnog" jezika - to je druga priča. Uvek ostaje solucija priče na engleskom jer to svi razumeju - i ne farba se niko jer je svima jasno da imaju posla sa stranacem.
Živeo sam tamo 2 godine i bilo bi mi drago da se nakanim da ponovo svrnem (nostalgija brate :-) - I eto, šta mi fali, živ sam i veseo, dobio sam samo jednom pošteno po pičci, faljen bio 19. rođus :-) Evo još jedna priča o hlebu, jeste stara ali poučna: na Žabljaku sam 4 dana tražio hleb - ne zato što ima samo "hljeb", već što se to prodaje samo u Mesnici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Slažem se da je fobija. Ja sam u Zagrebu studirao devedesetih i nisam se trudio da menjam jezik na koji sam navikao i ništa mi se nije desilo. Bio sam poslednjih godina 2 puta, sve ok.
Siguran sam da postoje negativni primeri, ali generalno sigurno nije tako strašno kako se priča. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koliko para da trazim za project manager poziciju u UK? | teknoledge | e-Business | 16 | 29. 10. 2009. 18:10 |
Google Ad Manager | Dzordz | Marketing i SEO | 5 | 20. 10. 2009. 13:48 |
Da li znate neki Password Manager | f14Tr0n | Web aplikacije, web servisi i software | 8 | 30. 07. 2008. 14:34 |
Web FTP manager | cvele | Planiranje i usability | 12 | 22. 02. 2007. 09:42 |
Bolji task manager | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 26. 12. 2005. 10:21 |