![]() |
#11 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() daj ip adrese ako si ih skupio, da napravimo blacklist za nase servere...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa lista je bas velika, kao to rekoh morali smo pola interneta da blokiramo da bi popustali... iskreno ja sada i ne znam koliko ima tih ip-ova na listi.
![]() |
#13 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Blokirali ste i T-com CG... :P
![]() |
#14 |
old school
Professional
|
![]() Ne znam da li ima ikakve veze, ali ja juce na nekoliko minuta nisam mogao otvoriti nijedan sajt... Ni Google, niti bilo koji drugi sajt...
![]() |
#15 |
profesionalac
Professional
|
![]() Paranoik bi pomislio kako su sechenje podvodnih kablova i ddos napadi povezani.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Igor Marinović
Expert
|
![]()
![]() |
#18 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Neka taj tvoj prijatelj poseti www.whatismyip.com stranu, pa ce znati koji mu je IP.
![]() |
#20 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 04.02.2008
Hvala: 13
512 "Hvala" u 1 poruci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Brate, ne kapiram da li si toliki noob da ostavljas neciju IP adresu na forumu...pa sad moze bilo ko da bane ovde i da mu uzme njegov Ip i da mu sjebe ceo komp.Bolje da si poslao preko PM-a
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako da zaštitim CS server od ddos napada | ziki | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 12 | 22. 08. 2010. 14:53 |
DDoS redirekcija? | LiquidBrain | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 9 | 06. 08. 2008. 11:43 |
DDOS napadi | Dejan Bizinger | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 32 | 10. 01. 2008. 12:54 |
Zaštita od DDoS napada | LiquidBrain | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 16 | 05. 08. 2007. 19:52 |
Invalid method in request (napad?) | ivanhoe | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 9 | 14. 01. 2007. 11:07 |