|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Nabaci blog, piši nešto fino, prijavi se na npr. Blogodak, nek te ljudi počnu čitati. Mic po mic, možeš više uraditi za popularnost Čuruga nego iko prije tebe... ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Čurug medju stručnjacima
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 05.02.2008
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() Elem drugari, bili ste u pravu. Da li sanjam ili ne, ali eto sajt je sa 13-te stranice dospeo na 3-ću stranicu na svim jezicima... Dakle, zaista je drug bio u pravu kada je rekao da je strpljenje potrebno, i ažuriranje naravno.. Imam dva pitanja baš jako bitna , a znam da ću ovde dobiti najkompetentiniji odgovor: 1. Da li sam zaista mnogo puta upotrebio ključnu reč Curug i Čurug u Title i meta tagu i da me zbog toga google ne banuje??? 2. Zašto još uvek google nije indeksirao moje fotografije sa sajta, iako je to postavljeno pre sigurno više od mesec dana? Jednostavno na google images, fotografije sa moga sajta mogu samo da sanjam ![]() Pomozite drugari ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() nece te google banovati zbog predugog title taga, to je urbana legenda... samo ce da ti sroza rejting, sto vise reci imas u title-u, to one manje vrede svaka pojednacno..
![]() |
#14 | |
Čurug medju stručnjacima
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 05.02.2008
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Citat:
Imam za tebe , a i za ostale jedno pitanje. Naime, jedan sajt mi je bio na prvim stranama, i sada je volšebno nestao i ko zna gde je. Nije banovan, ali nema ga više u vrhu.. Pitanje glasi: Na koji način da ga ponovo vratim na vrh? To jest, na koji način takvi sajtovi koje google naprasno potisne sa vrha, mogu ponovo da povrate svoju poziciju??? Da li izmenom meta taga, title-a, ponovnim prijavljivanjem ili čime???? Hvala... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
RSS feed CSS u različitim browserima | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 05. 06. 2009. 19:55 |
Google pozicioniranje, zasto kasni? | marijano | Marketing i SEO | 22 | 12. 11. 2008. 01:17 |
API dokumentacija za razne jezike, frameworke i biblioteke koda | kaizen | Linkovi | 2 | 03. 11. 2006. 18:00 |