Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Generalno, mozda je trebalo manje da insistirate na tematici borilacke vestine i stavite sadrzaj u prvi plan. Mislim da vecina posetilaca nece razumeti ko ste i cime se bavite vrlo lako. Zanimljivo jeste ali previse game-like, meni bar deluje kao game design / development.
"Hvala" Denis_Radenkovic za poruku: |
![]() |
#2 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Meni djeluje OK. Ideja da se integrise nesto sto nema veze sa IT-jem je po meni sasvim OK.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 16.01.2009
Hvala: 2
6 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Cini mi se da ideja cak nije ni isforsirana do kraja, tj. nije se otislo u banalnost sto mi je ok. Malo je tamno doduse, sto inace ne volim, al to je bas individualno...
Hvatam sebe da dok citam portfolio u glavi zamisljam sensei Myagia kako izgovara sa jakim azijskim akcentom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
xippster
Master
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 102
138 "Hvala" u 84 poruka
![]() ![]() |
![]() iskreno, s obzirom da sam video inicjalne draftove, moram da kazem da sam malo razocaran. od svega je ostala samo dobra header grafika, koju ubi ova maslinasta pozadina. ostalo se nekako izgubilo
znam da mozete bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() I naravno, popravite tekstove
![]() Obzirom da je niksoje u pitanju ne cudi me ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Professional
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 11
9 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() ^ sada je nindza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
devigner
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 06.06.2008
Hvala: 3
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Kako sto je vec neko rekao, i meni deluje poprilicno zbunjujuce. Nekako mi je jako tesko da povezem vrstu delatnosti i look&feel celog sajta.
Najvise mi smetaju te velike mate-paintings koje zauzimaju glavni/udarni deo strane a tako malo informacija pruzaju?! Mislim da je ovaj prostor trebao biti mnogo bolje iskoriscen. Flash slide feature je jako cudan sa tim expanding/collapsing modom (cime se ceo sadrzaj pomera gore-dole) bez prev/next opcija ... jeste originalno ali bi mozda obican slider radio bolji posao? Na contact strani uopste ne vidim input polja, tj. njihov border pa moram da klikcem nasumice ne bih li ga pogodio. Eto, no hard feelings ![]() Ja takodje mucim slicnu muku - u teznji za originalnoscu cesto zaboravljam na neke osnovne stvari i veoma lako gubim celokupnu sliku prebacujuci fokus na sitne detalje. I btw. taj 'samurai' look je izgleda jako popularan kod nas ... ili postoje razliciti IT samurai skole koje zastpaju slicnu filozofiju :P - http://www.digimurai.com/
![]() |
#8 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 11.01.2008
Hvala: 14
29 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Dizajneri cesto idu u krajnosti, ili prenatrpaju ili ga ogole do koske. Za one koji su skloni kicenju - i kad vec pominjemo majstore krojace - Coco Chanel je dobro rekla: pre nego sto izadjes iz kuce, pogledaj se u ogledalo i skini nesto sa sebe. Neces zazaliti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
expert
Master
|
![]() Lepo je, nije lose.
Otkud to da se kace sajtovi u portfolio koje firma nije radila? To je ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Dok sam lista sajt, delovao mi je jako fino, skockano i sl... A onda sam pokušao da čitam i shvatio da je to nemoguće... Sredite malo kontrast i dajte dugme za povećanje fonta.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Live streaming...sta je potrebno? | 3banchi | Web aplikacije, web servisi i software | 11 | 13. 03. 2010. 19:29 |
Haragei trazi nove samuraje ! // update | nixa | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 25. 08. 2008. 14:22 |
RTS live - sramota! | pitchweis | Opušteno | 14 | 11. 03. 2008. 02:44 |
Windows live translator | STELLANOVA | Web aplikacije, web servisi i software | 10 | 16. 09. 2007. 16:10 |