|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja sam više zainteresovan za detalje tipa kako to funkcioniše, koja su mi prava, koje obaveze, šta mogu, šta ne mogu, šta dobijam, šta gubim... Jedno je pročitati nešto na sajtu (sweet marketing talk) a drugo je "real life experience"... Imam neke ideje, ovo bi moglo da bude rešenje, ali zavisi od mnogo toga...
![]() |
#12 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Ocekujem da mi ortak vrati sa jedrenja pa cu preneti njegova direktna iskustva ovde u malo vise detalja koja ce nadam se biti korisna auditorijumu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
novi član
Datum učlanjenja: 10.09.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Koliko ja znam UK firma je dobro resenje, porez placas ukoliko ti prihod premasi 10.000 funti, ako se dobro secam, a mana je sto imas obavezu vodjenja knjigovodstva. U medjuvremenu sam pokusavao da pronadjem resenje, koje bi bilo knjigovodstvoFree, i dosao sam do Sejsela, za sada. Takodje, ne treba smetnuti sa uma i troskove koji ce nastati kod izbora i upotrebe strane banke, koji nisu bas tako niski, kao i slucaj kada domaca firma za uslugu treba da plati napolje. Iz raznih razloga to tesko ide, tako da nije zgoreg zadrzati i domacu firmu.
Za problem placanja servera, ja bih iskoristio korporativnu Vizu, koja se moze puniti parama, to se ionako vidi na izvodoma banke, a pitanje je kako ce knjigovodja to knjiziti, kao uvoz usluge, ili placanje za licencu, ili nesto drugo. Svake godine platim MAPS MS-u, 'ajd bas cu da se raspitam kako se to knjizi, znam da kod placanja se pozivam na stavku -licence-. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Internet biznis u Srbiji | Dejan Bizinger | e-Business | 7 | 20. 10. 2010. 10:34 |
Omiljene Internet kompanije | Dejan Bizinger | Opušteno | 12 | 06. 07. 2010. 10:54 |
e-poslovanje i u Srbiji | skaarj | e-Business | 2 | 25. 06. 2007. 15:34 |
USA S-Corp. i poslovanje u Srbiji | Dejan Bizinger | e-Business | 3 | 05. 07. 2006. 10:03 |