|
Istine i zablude Sve što ste ikada želeli da znate o ... a niste smeli da pitate, ili niste imali koga da pitate ili vas je neki "znalac" opasno slagao :) |
|
Alati teme | Način prikaza |
04. 09. 2010. | #211 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
neko je probao i da ga skloni sa vlasti (pre ratova), pa su izasli tenkovi na ulice...
04. 09. 2010. | #212 | |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Citat:
Amerikanci su u stanju da deluju globalno na način koji to rade jer su osvojili mora. Kako? Pa svojevremeno su ginuli na obalama Afrike, Zapadne Evrope i Pacifika i svoju odbranu postavili tu i kad pogledaš danas baš tuda im se muvaju brodovi (nešto kao "Riziko"). U isto vreme, Evropa je bila ili naci ili sa marionetskim režimima ili neutralna i da nije bilo Amerikanaca rat se ne bi tako brzo završio. To je Evropljanima tad odgovaralo i nije bilo negativnih emocija kakve danas imaš kada ponovo vojskom menjaju režime po svetu. Tako da možeš da budeš i bad i good guy, zavisno od tvoje uloge u istorijskom trenutku. A mi imamo poslednjih decenija neopisiv talenat da odaberemo ulogu bad guy bez saveznika, posle se čudimo što nas dočekuje na volej ko stigne. P.S. Razlog mojih današnjih predavanja verovatno je bolje objašnjen ovde Poslednja izmena od srdjan : 04. 09. 2010. u 03:00. |
|
04. 09. 2010. | #213 | |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
Citat:
A i da prebacis na kanal kod onih drugih, oni tamo bubnjaju u svoj bubanj i tako u stvari govore da je ovaj tvoj sve u pravu :-) Odgovornost snose oni na vlasti i oko nje (vojska, oni koji kontrolisu medije, itd) jer su ipak znali mnogo bolje sta rade i MNOGO vise komuniciraju sa drugom stranom nego sto to prosecan covek ima predstavu, pogotovo je to bio slucaj kod nas (da ne pominjem Karadjordjevo i slicne stvari). Kolektivna krivica koliko god da jeste stvarna ili ne, nema mnogo vajde od nje u smislu nabijanja na nos - ja mislim da to na duze staze proizvede suprotan efekat. Mnogo je bolje o stvarima raspravljati otvoreno, ali u duhu nekog pozitivnog razmisljanja, tj. edukacije i slicno - kako da se ne ponovi ista stvar.
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 04. 09. 2010. u 04:44. |
|
12. 10. 2010. | #214 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Wikileaks going undurground iliti akcija i reakcija
Ovo pocinje da lici na pravi rat...imamo sve elemente - pentagon, specijalni stab, tajni plan, strategiju, antinuklearne podzemne bunkere. Crnjak!
12. 10. 2010. | #215 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Ocekujem da ce u sledecem Call of Duty jedna od misija biti da roknes ovog Juliana ))))
12. 10. 2010. | #216 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Off Topic: trazio sam jednog drugog Ivana Dilbera i Google mi izbacio ovo Sad, ko tu koga farba...Google, Ivan ili Blues, pojma nemam
12. 10. 2010. | #217 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Off Topic: Zavera, brate ... zona sumraka
12. 10. 2010. | #218 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
blues je tako jaka faca, da moja slika ne moze da dodje do izrazaja
13. 10. 2010. | #219 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
uskoro izlati članak "Finansiranje navijačkih grupa u srbiji od strane Alkaide kako bi se skinula sumnja sa njih... "
|
13. 10. 2010. | #220 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Znači, dptleaks, brate
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Google pozicioniranje, zasto kasni? | marijano | Marketing i SEO | 22 | 12. 11. 2008. 02:17 |
Ima li neko ideju zasto se ovo desilo? | Peca | Marketing i SEO | 3 | 07. 09. 2007. 17:41 |
Zasto mi se poruka brise? | NYCWalker | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 0 | 02. 01. 2007. 19:16 |
Da li ovo moze?!? a i ako moze kako?!? | LiquidBrain | PHP | 16 | 22. 09. 2006. 15:55 |
google - kako zasto ??? | ivanhoe | Marketing i SEO | 0 | 23. 12. 2005. 05:36 |