|
Istine i zablude Sve što ste ikada želeli da znate o ... a niste smeli da pitate, ili niste imali koga da pitate ili vas je neki "znalac" opasno slagao :) |
|
Alati teme | Način prikaza |
01. 12. 2010. | #281 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
nije cudo da se politicari bune, to je do sad bio njihov posao
01. 12. 2010. | #282 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Ha .... baš to sam hteo da napišem
Malo je cinično da ovi koji šalju ljude u ratove i računaju body count, sada kukaju kako neko "put lives at risk".
01. 12. 2010. | #283 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
ma cela ova Libermanova izjava je cinicna do bola... politicari su uzeli monopol na informacije, i ocigledno ih jako boli kad im to neko ugrozi..
ako do sad niko nije stradao zbog dosadasnjih leaks-a koji su sadrzali vojna dokumenta, nije bas najjasnije kako ce sad da strada zbog diplomatske prepiske? sem ako ljubomorna zena ne ubijene nekog diplomatu koji ju varao sa sekretaricom... koliko ja vidim iz objavljenih dokumenata, jedino su ugrozene njihove fotelje, jer se saznalo koliko besmisleno mnogo para sipaju jedni drugima u dzepove, a pri tome nista pametno nisu uradili...
01. 12. 2010. | #284 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
Vi suviše pažnje poklanjate takvim stvarima, izjavama političara. Rekao Liberman, e ako je on rekao..
Pa šta će da kaže, nema veze nije strašno, pa će odmah ovi drugi da kažu vidite kako on nije patriota, njemu nije bitno što ovaj tajna dokumenta se kradu i iznose. Nije njega briga za sigurnost naše zemlje. Pa nećete za njih da glasate? :-) I to je to, malo znači izjava na kartu patriotizma i slično. Inače, jebi ga, najbolje da svako počne da iznosi sve živo na videlo.
01. 12. 2010. | #285 | |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Citat:
WikiLeaks website pulled by Amazon after US political pressure as senator calls for boycott of WikiLeaks by companies. Pakuj kofere Degojs...neces valjda ostatak zivota provoditi u totalitarnom sistemu koji preti, sputava, ogranicava. Vracaj se u majku Srbiju, mi smo te decije bolesti prelezali, ovde cveta demokratija i sloboda
... Ej, živote, teško ovo jebote, mani me se živote, ti ga nabijem! Poslednja izmena od 3banchi : 01. 12. 2010. u 23:31. |
|
01. 12. 2010. | #286 | |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Citat:
Što se tiče mog komentara o diplomatskom curenju, ako neko nije primetio do sad kad diplomatija ne uspe najčešće dodje do rata, a kad diplomatija (sa podrškom u formi različitih interesa ili sile) uspeju, rat se završi. Samim tim diplomatski procesi imaju svoje razloge za postojanje. To nije reality-show da možeš (ili trebaš!) iz minut u minut da pratiš na lokalnom sajtu šta se dešava. Ne moraš ići u veliku geopolitiku, imaš primere recimo Karadjordjevo, Dejton, Rambuje, Kumanovo. Ukini diplomatiju, šta god mislio o pregovaračima, daj narodu da se spontano okupi oko "glasova naroda" i sprovede "vidljivu diplomatiju" i imaćeš kompletan haos u roku od par dana. Mali anarhista u meni uživa u ovom što se dešava, ali lično mislim da je Asange ozbiljno bolestan čovek kome treba pomoć. BTW http://vicevi-plus.freehostia.com/za...ni_recnik.html |
|
02. 12. 2010. | #287 | |||
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
Citat:
Citat:
Citat:
Publika ovog cirkusa se sve vise ukljucuju
... Ej, živote, teško ovo jebote, mani me se živote, ti ga nabijem! Poslednja izmena od 3banchi : 02. 12. 2010. u 00:09. |
|||
02. 12. 2010. | #288 | ||
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Citat:
Citat:
Postoje odredjeni razlozi zbog čega se ova dokumenta otvaraju tek posle 50 godina... verovatno jer narod nije u stanju da procesuira svoju glupost, kao i gluposti političara kojima su dali vlast. |
||
02. 12. 2010. | #289 | ||
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
|
Citat:
Najbolje još da Đulijan naređuje firmama da moraju da ga hostuju kod sebe. I Maher je onomad dobio otkaz na ABC-ju zbog nekih komentara vezano za 9-11. I Rik Sančez je odleteo sa CNN-a zbog nekih komentara na račun Jevreja, itd. To je sve OK, vlasnik TV stanice će da odluči o tome. A ti nađi lepo drugu stanicu pa tamo pričaj ako oni misle da će to da im poveća gledanost. Citat:
Znam ja da tebi nije lako, očekivao si mnogo, a ono ispalo sve obrnuto: arapske zemlje traže akciju protiv Irana, Kina traži akciju protiv S. Koreje, pa još podržava i ujedinjenje pod kontrolom Seula Jebi ga, kokodači ti i dalje, ali očigledno svet ima drugačije planove. Možeš opet da probaš da ispričaš neku bajku za Kisindžera, za ljude što žive u Nemačkoj, za nekakav zvaničan stav Kanade, itd. A možeš i glavu u pesak pa da se praviš da su svi protiv Amerike, a ne obrnuto.
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 02. 12. 2010. u 01:27. |
||
02. 12. 2010. | #290 | |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Citat:
a problem sa US i njihovom unutrasnjom politikom je sto ona neminovno utice na sve ostale zemlje sveta, kad je tamo zemljotres nas pukne cunami... zato je ovo vrlo bitno i za nas...
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Google pozicioniranje, zasto kasni? | marijano | Marketing i SEO | 22 | 12. 11. 2008. 02:17 |
Ima li neko ideju zasto se ovo desilo? | Peca | Marketing i SEO | 3 | 07. 09. 2007. 17:41 |
Zasto mi se poruka brise? | NYCWalker | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 0 | 02. 01. 2007. 19:16 |
Da li ovo moze?!? a i ako moze kako?!? | LiquidBrain | PHP | 16 | 22. 09. 2006. 15:55 |
google - kako zasto ??? | ivanhoe | Marketing i SEO | 0 | 23. 12. 2005. 05:36 |