|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#21 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Off Topic: Sjeca li se neko epizode u kojoj MM i Java odlaze u selo Asteriksa i Obeliksa i otkriju da su svi u selu zapravo vukodlaci? Necu dati gajbu piva, samo bih da mi neko potvrdi da to nisam sanjao... ![]()
![]() |
#22 | |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 30.09.2005
Hvala: 5
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Eh, da stripovi... klinci danas propustaju dosta toga, jer koliko vidim po burazerovoj deci njih stripovi ne interesuju, gledaju niskobudzetne i lose crtane manga crtace umersto toga...
![]() |
#25 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 30.09.2005
Hvala: 5
4 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Nisu samo klinci krivi, i ponuda stripova je slaba, reklama i ne postoji ...
Npr. Marti je poceo ponovo da se stampa, ali je to retko ko znao, prodaja je verovatno bila slaba tako da ga sada i nema vise na kioscima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
old school
Professional
|
![]() A Biser strip (Mandrak, Gaston, Cisko Kid, Spiru&Fantazio, itd.), Gigant, Punisher, Modesti Blejz, Celicna kandza, Eks (Cat Clow, cini mi se), itd., itd.? (samo da pomenem i Mikijev almanah, koji je bas za decu).
Alan Ford, bar meni, ni priblizno nije zanimljiv sa srpskim prevodom. Seca li se neko "Druzine od vjesala"? Da citiram danasnje matorce: "Mi smo bar nesto i proziveli, a ova deca...". ![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
#28 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.11.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() AF je zakon medju stripovima, i zaista mi nije jasno kako da je imao prodju samo kod nas i italijana. Los PR pretpostavljam
![]() Da ovaj avatar nema neke veze sa Popajem (Pera Zdera)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Boban Karišik
Expert
|
![]() Ja ne znam kada ste vi to citali stripove jer ja pola ovih sto ste vi nabrojali ne prepoznajem, ja kada sam citao stripove popularni su bili Zagor, Blek stena, Mister No, Alan Ford(mada je on bio na totalno drugi fazon "Mister hik, kradem od siromasnih da bi dao bogatima..")...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() Citat:
![]() Jel citao neko Johny Logana? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Nagradna igra - Hosting na godinu dana | miljant | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 14 | 02. 03. 2010. 21:14 |
SEO nagradna igra na blogu | Miloje Sekulic | Opušteno | 0 | 08. 08. 2009. 12:30 |
gajba u bgd-u | dinke | Opušteno | 11 | 26. 11. 2007. 20:04 |
Coca Cola Community u Srbiji + nagradna igra + loyality program! | mungos | Linkovi | 126 | 26. 04. 2007. 23:57 |