|
Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
07. 08. 2007. | #21 |
smetalo blebetalo
Master
Datum učlanjenja: 04.09.2005
Hvala: 48
60 "Hvala" u 39 poruka
|
na primer
vlasnikove slike iz provoda u Pragu?
A sad ozbiljno. Biografija ne bi bila na odmet, naravno pisana u stilu u kome je dizajniran sajt i par slika. Sken teksta iz e magazina u kome se prica o tvom blogu i ako imas jos neki teks u kome si pomenut ti ili tvoj rad. E da, izjave zadovoljnih klijenata, sve sa njihovim titulama , ne u press nego u Work
07. 08. 2007. | #22 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 31.01.2006
Hvala: 2
7 "Hvala" u 6 poruka
|
http://dnevnikeklektika.com/blog/her...u-pwd-magazinu
ps. Jel ima negde podcast/video/text tog predavanja?
38one // del.icio.us // A Proud Member // Logology // DNA // LogoLounge // aFolio Poslednja izmena od Denis_Radenkovic : 07. 08. 2007. u 17:37. |
07. 08. 2007. | #23 |
Designer guy
Wrote a book
|
Ah pa to je previše za mene. Ja imam problem da se setim na kojim sam projektima radio, kamoli da se dosetim ovako nečega... Will do prilikom prelaska na Textpattern, hvala na savetu!
|
07. 08. 2007. | #24 |
Designer guy
Wrote a book
|
Hajde jedno pitanje. Planiram da postavim blog, koji će biti mahom korišćen za novosti, dakle postojaće opcija za subscribe, koliko je onda smisleno dodavati i mailing listu kao opciju? Znam da dosta ljudi ne koriste feedove niti imaju feed readere, pa bi se radije pretpisali na mailing listu ukoliko bi postojala. Šta mislite?
|
07. 08. 2007. | #25 |
smetalo blebetalo
Master
60 "Hvala" u 39 poruka
|
blog ili mailing lista
zavisi ko te i sta stvarno zanima
ako si nekome zaista interesantan citace ti blog, bili direktnom bilo preko feed-a bilo na agegatorima ljudi se masovno prijavljuju na mailing liste pa posle ne bace pogled na te mejlove dakle blog
07. 08. 2007. | #26 |
troll mode
Wrote a book
|
ili ih mailovi smore pa ih guraju u spam sto nikako ne valja... blog definitivno!
jedna mala sitnica, u kontakt formi namesti da kad se klikne na polje nestane default tekst |
07. 08. 2007. | #27 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
|
Kad već pomenuh Press, da bi sve bilo ozbiljnije napravi i ovu sekciju, a sadržajno bi trebao da ima novosti (aktuelnosti u firmi), saopštenja (sročena tako da agencije i novine odmah mogu da ih preuzmu i emituju), fotosi (od fotki sami aktera do obrađenih print screen-ova, naravno u rezoluciji za štampu), da ne zaboravim logo "u krivama" i dr.
08. 08. 2007. | #28 | |
smetalo blebetalo
Master
60 "Hvala" u 39 poruka
|
nije tesko
Citat:
08. 08. 2007. | #29 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
|
Apropo mailing liste. Meni se cini da je trenutno ponovo aktuelan trend povratka starom dobrom mailu. Uz danasnje zaista kvalitetne mail webapp (Gmail, Yahoo Mail) i osnovne GTD tehnike (sponsored by McKracken) mnogima mail ponovo postaje centar univerzuma. Ne košta te ništa da izdvojiš 200x50px screen real estate za mailing formu i pola sata-sat da se to spoji sa nekom skriptom/softverom za slanje mailova. Jednom mjesečno izdvojiš pola sata da copy/paste naslove i po pasus textova sa blogova, ubaciš neki added value (npr. 10% popusta za mušterije koje upišu code koji se šalje samo u mailing listi) i spakuješ to u jedan mail.
Inače, super mi je ovako nešto i vrlo vjerovatno da ću i kod sebe implemetirati nešto u tom stilu: http://feeds.feedburner.com/ThreadlessWeekly |
08. 08. 2007. | #30 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Prateći efekat postojanja bloga i mailing liste na sajtu je to što iste treba održavati...
Btw, ja bih napravio blog sa FeedBurnerovom email subscripcijom:
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Google Local Business | presretach | Sva početnička pitanja | 19 | 24. 03. 2010. 01:32 |
E-business intervjui | Dejan Bizinger | e-Business | 1 | 14. 11. 2006. 19:37 |
Svetske e-business konferencije | Dejan Bizinger | e-Business | 0 | 19. 01. 2006. 15:32 |