Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
24. 12. 2005. | #21 |
profesionalac
Qualified
|
@Bojan_bozovic
E ovo je već mnogo bolje, doduše nekad ne moraš ni čitav opseg da pokriješ pa od tih koje si nabrojao dovoljno je IE 6.0;IE 7.0;Gecko;Opera i možda na kraju Safari...
24. 12. 2005. | #22 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
Zaboravio si jedan VRLO bitan browser: lynx Ako iz lynxa ne mozes da procitaas najveci deo informacija koje se nalaze na sajtu, onda nisi nista uradio Naravno, ako je u pitanju flash sajt, svakako neces praviti posebno html verziju samo za lynx. Zvuci mi sasvim normalno da neko ko pravi sajt, ili koristi bleeding-edge tehnologije (prati poslednje standarde) pa da ima osnova da trazi od korisnika najnoviji software, ili da koristi neke malo starije, ali ustaljene i usvojene standarde, pa da mu posao velikim delom bude olaksan... Sad bih mogao da pomenem onu polemiku "table layout vs div & span layout" Licno, prestao sam da koristim tabele, do tamo gde bas moram, ali mislim da je table layout i dalje pouzdanije resenje kada je veliki backward-compatibility u pitanju (u smislu ocuvanja pravilnog rasporeda elemenata). Da li postoji potreba za takvim nivoom kompatibilnosti, o tome ne bih da raspravljam, ali sve zavisi od ciljne grupe i potrebe samog sajta...
24. 12. 2005. | #23 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
@zextra
Imas 'Emulate text browser' u Operi |
24. 12. 2005. | #24 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
|
dobro, hteo sam da kazem da niko nije spomenuo renderovanje u text-only modu.. ne to da opera ili neki drugi browser nema takvu opciju
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
.rs sajt sa PR 10 | Markok | Linkovi | 41 | 02. 01. 2012. 19:06 |
APR sajt i prelazak na RS | McKracken | e-Business | 8 | 09. 09. 2008. 21:03 |
Sajt Ministarstva Informatike IMA SAJT! | Pedja | e-Business | 33 | 28. 08. 2007. 12:37 |
Opera cudan bag -> quirksmode sajt prebacuje strict mode sajt u quirks u drugom tabu | bojan_bozovic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 0 | 12. 02. 2006. 13:42 |
Sajt Instituta | oliver78 | Web site, dizajn i multimedia | 6 | 11. 10. 2005. 14:24 |