29. 03. 2011. | #21 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
Druže ona kada vidi pauka zove vatrogasce da je spašavaju ako ja nisam kući.....
Mislim da bi me ubila i zakopala tamo negdje u sred Gobija... |
29. 03. 2011. | #23 | |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
|
Hehe, te priče "XYZ je najbolji za te uslove jer oni tamo u ABC najviše koriste XYZ" me uvek podsete na onaj matori vic:
Citat:
29. 03. 2011. | #24 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
@McKracken Znam, nije to slučajno. Ali poenta je da je veliki deo tih matorih Peugeota i dalje u funkciji, nisu ni Evropljani toliko mekani... Barem nisu bili pre 30 godina
|
27. 04. 2011. | #25 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Potreban web developer (HTML/JS/CSS) koji bi bio voljan da donira malo vremena i znanja, da pomogne da sredimo neke stvari na sajtu...
|
27. 04. 2011. | #26 |
Webeloper
Professional
|
Evo ja ako se nadje jedno mesto do Mongolije u ambulantnim kolima Pored medicinske sestre bih da sedim ako moze
28. 04. 2011. | #27 |
xyz
Grand Master
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Imamo neke interesantne suvenire u shopu, mogu to da ponudim
Npr imam stranicu http://teamrockrs.com/ovi/ i sad tu hoću da poredjam nešto sa leve i sa desne strane. Ili ispod/iznad ako je manje širok ekran. Moje znanje web programiranja sam potrošio na petljanje sa Ovi Maps, kreiranje markera (držite longpress na mapi), sad već počinjem da kucam napamet, pa ako me ukenja. Radije bih radio mobile app... |
28. 04. 2011. | #28 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
wrapperu moras da stavis max-width, dodaj ispod <div id="casing"> jos jedan <div>...</div> i stavi mu float: left, podesi margine i u njega stavi sta treba. Casingu zakucaj sirinu, da bi naterao ovaj novi div da predje u novi red ako nema mesta (trenutno ti je mapa namestena da se skupi koliko treba).
Stavi float:left i na to sto dodajes sa strane, tako da se lepo rasire kad predju ispod
29. 04. 2011. | #29 |
xyz
Grand Master
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Tnx!
Nešto sam ispetljao, pošto put ide u širinu, onda mapa treba da je široka koliko god može. Moraću da trademarkujem "dovoljno dobro". Sad treba markere da sredim, kad se otvore da liče na nešto. BTW, Ovi Maps su od nedavno uključili i Srbiju, a verovatno će se mape pojaviti uskoro i na telefonima. Čudno da nije ranije, obzirom da je Navteq kupila Nokia. Neka me neko ispravi, ovo je valjda jedini sajt sa Ovi Maps u regionu. Očajno fali dokumentacija, npr. niko ne zna kako da podesiš da je default mapa "terrain". http://www.klauskomenda.com/archives...-api-showdown/ Poslednja izmena od srdjan : 29. 04. 2011. u 11:12. |
29. 04. 2011. | #30 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Uff, mene je Ovi maps na Nokiji kostao neplaniranih 100+ evra u Barceloni... iako pita da li da izlazi na net, i ti mu kazes ne, on i dalje salje neke podatke, pa mi je nabio racun u roamingu samo tako...