02. 10. 2007. | #21 |
Dusko Petrovic
Professional
|
ja zaboravih da prokomentarishem
mnogo je poboljshan interfejs u odnosu na prethodnu verziju. jedino shto sam se vrteo u krug pokushavajuci da nadjem gde se dodaju taskovi, dok nisam skontao da se to radi kroz checkliste.. ali to moze biti do mene nisam se mnogo igrao, ali je utisak generalno skroz pozitivan
02. 10. 2007. | #22 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 21.06.2007
Hvala: 27
42 "Hvala" u 23 poruka
|
Evo jedan fatal error: http://www.activecollab.com/try/publ...ex.php/starred
Fatal error: Call to a member function getBody() on a non-object in /u/sites/sloga/webroot/activecollab/application/modules/discussions/handlers/on_project_object_ready.php on line 26 |
02. 10. 2007. | #23 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Nisam stigao da testiram (sa security strane) aC detaljnije ali sto se tice samo vizuelnog i interface dizajna imam samo pohvale.
Kada nadjem vremena videcemo kako se stvarno drzi
02. 10. 2007. | #24 | |
NFNF
Certified
|
Citat:
Inace, sve je za 10 (osim činjenice da neće biti besplatne verzije, ali to je nešto u šta se ne bih mešao). Pozdrav,
02. 10. 2007. | #25 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Hvala svima što su se poigrali sa test verzijom. Ispravljena je gomila sitnih (i ne baš sitnih) bugova koji su nam promakli u razvoju.
@Dejan Topalović Format je nebitan. Može da bude nešto kao 2007/10/11 ili 11.12.2007, ali i Tomorrow, +7 days, Next Monday... Sve što strtotime() ume da proguta, a može da proguta baš svašta. Help baš sada kuckam (lenština, uzeo da piše dokumentaciju 3 dana pre lansiranja ) @kalkulus i merjadok - Videću da upeglamo malo checkliste. Ticketi su "najjači" taskovi jer podržavaju komentare, attachmente, email obaveštenja, imaju history itd. @_korso_: Možeš li mi reći, ako se sećaš, šta si tačno radio kada je došlo do te greške. Pokrpio sam pa neće biti fatalka sledeći put, ali opet... Sistem ne bi smeo da dođe u to stanje nikako. @Ivan: Samo udri
02. 10. 2007. | #26 |
Goran Radulović
Professional
|
Hvala, hvala, pohvale primljene (pivo za tebe, bluesmanu sam josh duzan jedno kilo 2 ćevapa)
02. 10. 2007. | #27 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
@Ilija, do kada planiras da drzis test verziju online ?
02. 10. 2007. | #28 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
|
Ja sam malo pregledao sistem i jako mi se sviđa. GUI super izgleda, sto ja jako povezujem sa funkcionalnošću i upotrebljivošću.
|
02. 10. 2007. | #29 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
U petak ovo čudo kreće da se prodaje tako da će demo biti online do četvrtka uveče najverovatnije.
03. 10. 2007. | #30 |
old school
Professional
|
@Ilija: Ne bi bilo lose, da demo ostane i dalje...
Hoce li Help biti na engleskom?
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ActiveCollab i Chrome | Mitrović Srđan | Sva početnička pitanja | 1 | 18. 11. 2009. 18:32 |
Kako je nastao activeCollab | boccio | Web aplikacije, web servisi i software | 70 | 06. 11. 2008. 15:31 |
activeCollab alpha1 | Ilija Studen | Web aplikacije, web servisi i software | 58 | 16. 08. 2006. 06:10 |