15. 11. 2006. | #21 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
^ ali on ima 25 $
15. 11. 2006. | #22 |
Designer guy
Wrote a book
|
@ Dzordz:
Ma u tom Raifu sam i bio i ovo su mi rekli, zlikovci. I ko uopšte šalje ček na $25 jbte... |
15. 11. 2006. | #23 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
pokusaj sa tim da platis pice mozda ti uspe ...ovako ga samo dodaj u useless money colection
15. 11. 2006. | #24 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Onda sam se ja izvukao dva puta sa cekom kad su mi odmah unovcili
Sledeci put idem u Intesu. Off Topic: Jel bila onda dobra plavusa za unovcavanje? |
15. 11. 2006. | #25 |
Designer guy
Wrote a book
|
@ Dzordz:
Mislim da jeste, plavuša neka je bila - nisam skontao da li je dobra ili ne. |
15. 11. 2006. | #26 | |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
|
Citat:
Off Topic: Vesna? Kovrdjava kosa?
16. 11. 2006. | #27 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
|
Off Topic: ^ Ravna kosa, mrezaste carape suknja pristojno kratka. A da znam kako se zove zena bi me masakrirala |
16. 11. 2006. | #28 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Svi, dobro ajde skoro svi, cekovi koji poticu iz affiliate programa ili neke vrste marketinga su Kompanijski (korporativni) i da Moreno je upravu ogromna je razlika izmedju bankarskih i kompanijskih.
Za bankarske cekove garantuje Banka, a za kompanijske garantuje Kompanija... mislim da vam je jasno da je najveca razlika upravo u poverenju. (banka gotovo da nemoze da ostane bez stretstava a kompanije se zatvaraju svaki dan). Da, kod mene su u pitanju Kompanijski cekovi a verujem da su u pitanju i kod ostalih. |
16. 11. 2006. | #29 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 08.02.2006
Hvala: 2
6 "Hvala" u 6 poruka
|
Sto se tice posla sa ino cekovima ubedljivo najpouzdanija i najprofesionalnija banka je Credy banka, neka Kragujevacka. Mene su u Komercijalnoj vise puta maltretirali, a cekanje od 3-4 nedelje je pravi javasluk. Zapravo se radi o tome da direktor ili menager odredjene banke forsira takve uslove, cilj mu je da angazuje sto vise depozitnih sredstava, a sa ino cekovima i neupucenim klientima to mu je najlakse, dodjete sa cekom na 1000$, poloze vam ga na stednju(banka je odmah dobra 1000$ koje moze da plasira u kredite), cek koji ste im predali oni naplate u roku d par sati najdalje(na taj nacin su obezbedili jos 1000$). Tako da sa 1000$ koji su vasi + 1000$ koji su fiktivni, oni ostvaruju kreditne aranzmane za treca lica i dok dodje vreme za vasu isplatu oni zarade mnogo vise a uz to vam uzmu i proviziju koju nemaju pravo da uzmu.
Objasnjenje direktorice nacionalne stedionice u Vrnjackoj Banji, opcije naplate: 1.Cekanje 4 nedelje, gotovo da nema provizije jer je pokrije kamata 2.Cekanje 7 dana, neka mala provizija, ili fiksna taksa 3.Isplata odmah, provizija 3-4% u zavisnosti od iznosa Sve to bez obzira na iznos na koji je cek izdat. Credy banka u istom gradu, isplata do 2000Eura istog dana, za adsense cekove, provera traje maksimalno 30 minuta(za to vreme popijete kafu i sok kojim vas oni caste), potpisuje se da ce se novac vratiti ako nastane neki problem sa cekom(greska u stampi i sl, ali iznos ce vam biti vracen kada vam banka koja izdaje cek posalje novi ispravan cek, nema razloga za paniku). AdSense cekove izdaje City banka, i ona garantuje isplatu, tako da sa tim cekovima nikada nemoze nastati nikakav problem. Poslednja izmena od Baic : 16. 11. 2006. u 13:46. |
16. 11. 2006. | #30 | |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
|
Citat:
Ne njih izdaje City banka na odgovornost KOMPANIJE GOOGLE. I moze doci do problema ukoliko google na svom racunu nebude imao raspoloziva sretstva, ili ukoliko google odluci iz nekog razloga da ukine taj cek pre nego sto je on stigao na naplatu. Ovo sto sam rekao nevazi samo u slucaju da banka ima direktnu vezu sa Citibankom u tom slucaju je moguce unovciti cek onoliko brzo koliko je brza njihova komunikacija. Koliko ja znam (zanji put proveravao pre 2meseca) nijedna banka u srbiji nema takvu vezu, vec je ostvaruju putem posrednika. Inace to sto si pricao sve vazi za BANKARSKE cekove, dok korporativni nemogu da se proveravaju iz srbije... nikako. https://www.google.com/adsense/suppo...&topic=&type=f https://www.google.com/adsense/suppo...en%3Asearchbox |
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Gde unovciti TLA cekove? | dinke | Opušteno | 18 | 01. 08. 2009. 09:12 |
GooleAds i eTarget zajedno na strani? | Pedja | Marketing i SEO | 6 | 27. 07. 2008. 04:20 |
Prikaz naših slova na web strani... | LiquidBrain | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 5 | 27. 06. 2007. 10:31 |
Stavljanje imena u profil na lijevoj strani | mungos | Obaveštenja, predlozi i pitanja | 23 | 27. 01. 2006. 13:53 |