|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
07. 04. 2006. | #21 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
|
Pa FlashFXP nije toliko imbecilan. Postoji pitanje sta da radi sa fajlom koji su istih naziva, ali to mozete da definisete unapred da prepise svaki manji ili veci fajl dok iste da preskoci.
I da. Rekonektuje se vrlo lepo cak mozes i timeout podesiti izmedju rekonetkovanja. |
21. 01. 2008. | #22 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Zadnjih mjesec dana sam na Linux-u...
Koji dobar program za ftp ovdje da koristim? Idealan bi bio neki klon TC-a, ali isprobao sam samo Krusader, koji je tek loša kopija... Dobro, tu je i midnight commander, ali to je već previše hardcore za mene -volio bih nešto malo šarenije, a da pritom nije ni FileZilla, please
21. 01. 2008. | #23 |
Nekad bio ddz
Expert
|
gFTP nije loš izbor. Nije baš klon TCa, ali imaš dva panela, i mogućnost prebacivanja fajlova sa jedne na drugu stranu.
|
23. 01. 2008. | #24 |
Knowledge base
Wrote a book
688 "Hvala" u 178 poruka
|
^ Evo isprobavam već par dana, ali nisam nešto pretjerano oduševljen... Moguće da je "stvar subjektivne prirode" tj. da je samo navika u pitanju ('oću da pritisnem F5 i završim stvar ) ali isto mi se čini da je previše kliktanja mišem potrebno da bi se poslao fajl.
23. 01. 2008. | #25 |
Nekad bio ddz
Expert
|
Ako ti je MC previše hardcore, možeš da probaš GNOME Commander, ali mislim da ti se ni to neće svideti. Ja npr, kao veliki ljubitelj TCa, sam posle prvog startovanja deinstalirao GC.
Meni gFTP vrši pos'o pod Linuxom, a ako te hvata nostalgija, uvek možeš da pustiš TC preko Wine-a. Ja upravo probao, i radi, ali nisam detaljno testirao. |
24. 01. 2008. | #26 |
Knowledge base
Wrote a book
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Evo sam se malo igrao opet s Krusader-om, izgleda da cu ipak ostati na tome. Nije sjajno, ali makar ima F5
06. 04. 2009. | #27 |
profesionalac
Qualified
|
Ja sam pre isto koristio TC, ali u poslednje vreme koristim Core FTP Lite. Malo je drugačije postavljen od TC, ali pamti sve fajlove kod kojih je došlo do problema prilikom prebacivanja i na kraju pita dali želimo da ponovimo prebacivanje tih fajlova. Ovo se izvandredno pokazalo kada se treba uplodovati Joomla.
Mada treba da se pročita uputstvo za upotrebu, pre nego se počne koristiti, pošto se razlikuje od TC-a. A tu se može pojaviti u početku neka kofuzija.
07. 04. 2009. | #28 |
član
Certified
|
Kako niko da ne pomene cuteFTP!?!
More opcija, jedna meni najzanimljivija je sto prati promene u lokalu i automatski radi upload na server. Tu je i Lookstep Navigation, prati tvoje kretanje kroz foldere kako u lokalu tako i na serveru. Ima čak i podcast menadzer, HTML editor, kompresiju, kao i PGP... |
07. 04. 2009. | #29 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 17.03.2006
Hvala: 9
15 "Hvala" u 10 poruka
|
winscp moze da se kaci na ftp ... men je winscp (u kombinaciji sa notepad++) neprevazidjena kombinacija na windowsima
|
07. 04. 2009. | #30 |
profesionalac
Professional
|
Off Topic: Iz kog bunara ste izvadili ovu temu? |
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hoće li konačno privrednici shvatiti da nebriga o websajtu dovodi do loše reklame | Aleksandar Marković | e-Business | 11 | 03. 02. 2007. 03:21 |