Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
02. 10. 2009. | #21 |
expert
Master
|
Nisam partibrejker nego me mnogo razocarava da su ljudi u Srbiji i dalje okrenuti nekim free aktivnostima, udarnistvu i volonterisanju kao da je Srbija (gradjani koji zive tamo) u Skandinaviji i puca od prosperiteta pa sad kao ajde da radimo nesto za dzabe a u 99% slucajeva se sve svodi na ideju (za ideju nije potrebno mnogo vremena ) a kad treba da se nesto konkretno uradi svi nestanu.
Nagledao sam se toliko inicijativa, ideja, projekata, strategija, okruglih stolova i planova da mi je svaki put kad neko to spomene muka... Kako sam prokomentarisao i vest Slobe Markovica o donosenju STRATEGIJE i akcionog plana za razvoj e-uprave, kao i Strategije i akcionog plan za razvoj širokopojasnog pristupa... ACTA, NON VERBA. |
02. 10. 2009. | #22 | |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
Citat:
To je problem... Nemam mogucnost izbora... Ako se vec lecim kod privatnog lekara, onda zasto da placam zdravstveno osiguranje...
02. 10. 2009. | #23 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Pa ja napisah da nije to predlog za "free aktivnost" već potencijalno profitabilan projekat. Ali kod nas bi svi pre da dobiju platu pa onda da rade, umesto da naprave nešto pa zarade od toga...
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Facebook zabranjen u Vladi Srbije | Ivan | Opušteno | 21 | 12. 09. 2008. 17:51 |
Tržište Srbije | Dragan Varagić | e-Business | 7 | 02. 09. 2008. 01:19 |
Video spot Srbije na CNN-u | Dejan Bizinger | Opušteno | 38 | 01. 02. 2007. 21:20 |
Budžet Srbije za 2006. | bluesman | Komunikacije | 6 | 25. 01. 2006. 12:52 |