|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
29. 09. 2009. | #21 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Domaća ili strana reč je već stvar izbora, ali ako izabereš jedno od ta dva onda nikako ne treba da mešaš. Problem je i kada se meša na istoj strani, rečenici, ali kada u jednoj reči imaš kombinaciju oba - to je najveći problem (po meni).
29. 09. 2009. | #22 |
deda
Certified
Datum učlanjenja: 06.05.2008
Hvala: 3
18 "Hvala" u 15 poruka
|
Ima ona pesma : Pokloni svoj mi foto !!
Tako mi ovaj adresar deluje.. Neko zeli da podeli samnom svoje adrese, inace smo jako skrti po tom pitanju. I sada imamo servis sa adresama medju kojima su sve poznate. Nikako drugacije ne mogu da shvatim ovaj DobarDabar. Slozio bih se sa Varagom da ce zaiveti ukoliko donese sajtovima/blogovima odredjenu posetu.. Nema sta tu da mi se svidi ili ne ( ne svidja mi se iskreno), bitna mi je funkcionalnost a ona je odlicna, barem meni... Podrzavam ovakve projekte, nikad nije dosta toga, zato zelim puno uspeha u daljem radu. Verujem da cu vremenom svratiti po koji put...
30. 09. 2009. | #23 |
troll mode
Wrote a book
|
Off Topic: U poslednje vreme sam vrlo negativan prema svemu sto je vezano za Internet u Srbiji pa verovatno cu biti hejt nastrojen Prvo pitanje glasi: da li ove dve grupacije imaju dizajnera, sorry ako sam neprijatan ali ovaj sajt izgleda kao da je Lynx optimised, ipak bi trebalo sve ove informacije nekako lepse posloziti. Drugo pitanje se tice imena: Kume, zar i ti? Dok bobrdobr ima i smisla, relativno je kratko i melodicno, bukvalan prevod dobardabar je poprilicno nesrecan i bojim se da moze biti jedna od stvari koja ovaj servis moze da omete u poletanju. Import je cool opcija, ali bi bilo mnogo pozeljnije da se automatski radi nego sa ovim downloadom pa uploadom, previse koraka, prosecnog geeka mrzi da zivi. Odabir zemlje je na ruskom, a mi smo Srbija i Crna Gora, makar to MORA da se sredi pre launcha. Sta znaci LJ korisničko ime? Sto se samog poletanja servisa tice poprilicno sam skeptican, ali naravno i rad da me neko razuveri. Razlozi su sledeci: 1) Social bookmarking je geek servis 2) Karike.com nisu toliko geek servis 3) Integracija Dabra i Karika samim tim nece biti funkcionalna 4) Prikaz toka linkova je za sada jako los, treba na neki nacin odabirati linkove a ne prikazivati ih hronoloski 5) Import mora da bude bolje resen, ali svakako je plus sto postoji 6) Bojim se da ce social bookmarking ovog tipa doziveti slicnu sudbinu kao i RSS. Svi kapiraju kako je cool, a samo neki ga zaista i koriste Izvinjavam se ako sam previse negativan, ovo je samo prijateljski feedback, koristim sve te pomenute servise, a i uglavnom kapiram kad neko psuje sa svim tim social bookmarking avioni kamioni izrazima te mozda nije lose sto sam se ukljucio. |
30. 09. 2009. | #24 | |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Citat:
"oraspolozis se dobrim linkovima ujutru cim dodjes na posao" Za dobro jutarnje raspolozenje slobodan je i bensedin.com ali moguce da je to neciji trademark. |
|
30. 09. 2009. | #25 |
troll mode
Wrote a book
|
pa sta ima veze i vukajlija je dosta slicna vujajliji, te u to ime da mu tepamo k'o moja keva bensic.com
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Social Bookmarking - to digg or not to digg | _eW | Marketing i SEO | 19 | 15. 06. 2007. 09:26 |
Social networks | skolniek | e-Business | 7 | 19. 09. 2006. 14:23 |