24. 09. 2007. | #21 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Jos jedan glas protiv ovog podforuma... JEdnostavno blogove koje mi znace pratim drugacije, a i postavlja se opravdano pitanje, gde komentarisati? ovde ili tamo...
24. 09. 2007. | #22 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
pa tamo... a niko te ne tera da citas ako te ne interesuje. Forum je sada zatvoren za pisanje, ionako nece biti komentara ovde.
... se ponasate kao nadzak babe, samo nesto kukate, prosto dajete za pravo "urbanim legendama" o IT ljudima. Ne postoji ni jedan sajt na svetu gde sve citas i sve te interesuje, pratis ono sto te zanima, ostalo ignorises.
24. 09. 2007. | #23 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Ubice nas ova demokratija govora
25. 09. 2007. | #24 |
član
Certified
|
Ja sam ZA!
Bolje da čitam sve na jednom mestu nego da se šetkam po blogovima ljudi koji su i onako ovde na forumu. Ako me nešto zainteresuje otićiću na blog pa pogledati i pročitati detaljnije ili ostaviti komentar! Pozdrav! ________________ Gde si video da Srbin gleda napred!?! |
25. 09. 2007. | #25 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Hvala brate Dejane na "telegramu podrske"
25. 09. 2007. | #26 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 06.09.2007
Hvala: 21
11 "Hvala" u 11 poruka
|
LIcno mi se ne svidja, jer ovo je dev formu a ne forum sa zanimljivm linkovima toga barem ima na pretek. Vise bi mi znacilo da se svaki novi replay (kao na es) pojavi u RSS feedu nego ove vesti.
|
25. 09. 2007. | #27 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 22.06.2005
Hvala: 14
30 "Hvala" u 19 poruka
|
Najbolje postavi anketu pa da vidimo demokratiju na delu
|
25. 09. 2007. | #28 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
Ma forum RSS kao forum meni ne smeta, samo bih volio da ga mogu ignorisati Stos je u tome sto ne mogu, jer kada dodjem na DPT, dolazim sa linkom na nove poruke, i umjesto da dobijem ono sto me interesuje (a to su poruke), dobijem kao jutros 20-tak novih stvari od kojih su 50% postovi u blogovima od kojih sam barem 50% vec vidio na drugom mjestu. I opet, ne vidim smisao forum postova koji su zatvoreni za komentare. Dakle, ovo je klasican primjer uvodjenja nove funkcionalnosti u softver, koja ne samo da nije potrebna vec i smeta koriscenju postojecih funkcionalnosti
Poslednja izmena od zira : 25. 09. 2007. u 08:54. |
25. 09. 2007. | #29 | |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
|
Citat:
25. 09. 2007. | #30 |
Miljan Karadzic
Certified
|
Ja nemam nista protiv RSS foruma, ali, kao sto rece zira, bilo bi lepo da se uvede opcija za ignorisanje pojedinih foruma (kao na onom drugom forumu cije ime ne pominjemo) pa da ga svi lepo izignorisemo.
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
RSS agregator plugin za Wordpress | Veljko | Web aplikacije, web servisi i software | 21 | 09. 01. 2007. 13:48 |
Agregator studentskih blogova | artichoka | Marketing i SEO | 10 | 12. 11. 2006. 13:57 |
MappedUp.com - News agregator | jasmanac | Linkovi | 0 | 26. 08. 2006. 12:53 |