02. 04. 2010. | #21 |
profesionalac
Professional
|
..
ko bi rekao da je toliko "kosarkasa"..
Sinoc je bilo fenomenalno u Pioniru ... Hvala andersonu sto je pokazao da je divlja kosarka k**** about Milicic -> on mozda moze i da odigra koju dobru NBA sezonu.. ali ne vjerujem da ce ga Duda ili bilo ko normalan pozvati u reprezentaciju .. pogotovo nakon onih retardiranih izjava ..
02. 04. 2010. | #22 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
|
"Hvala" dinke za poruku: |
02. 04. 2010. | #23 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
|
^ Znaci, dobar "cert" bio u Pioniru
Sto se tice repke, mislim da Milicic nije bas u poziciji da se oko toga mnogo cima i razmislja ove godine, prvo neko spase karijeru, ako moze, a ako je spase, pa naci ce se neki "modalitet" za njegov povratak u reprezentaciju.
02. 04. 2010. | #24 | |
troll mode
Wrote a book
|
Citat:
sto se tice F4 lepo sto smo usli ali mislim da je suludo ocekivati da se pobedi Olimpijakos koji ove sezone ima samo 1 poraz. Međutim pravila postoje da bi se kršila pa tako ostaje da čekamo Pariz.. |
|
02. 04. 2010. | #25 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 14.11.2008
Hvala: 142
129 "Hvala" u 67 poruka
|
Nije važno samo kakav je neko igrač, kakve predispozicije ima nego i kakva je osoba i da li se uklapa u tim
Primer Partizana to najbolje dokazuje. Tako da, po meni, za Miličića nema mesta. Za f4, Partizan je ove godine već pobedio Olimpijakos, bili su u istoj grupi u prvoj fazi. http://www.euroleague.net/competitio...asoncode=e2009 Poslednja izmena od Markok : 02. 04. 2010. u 19:42. |
"Hvala" Markok za poruku: |
02. 04. 2010. | #26 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
|
Mislim da je to sada iskljucivo izmedju Milicica i NBA sistema, u kome je prvi prosao kako je prosao i zeli da dokaze da moze vise. Mislim da on sam ne misli na repku.
02. 04. 2010. | #27 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
|
U Parizu ce biti na delu fenomen tvrdih utakmica i ko svoju igru prilagodi takvom tipu utakmice bice u blagoj prednosti. Inace u takvim situacijama su sanse lapo/lapo. Konkretno u duelu Partizana sa Olimpiakosom nece presudnu ulogu imati individualni kvalitet igraca koji je na strani grka, nego snazna obrana i dugacka klupa.
U takvim utakmicama je tesko ocekivati da ce neki od igraca blesnuti sa nekim ucinkom od preko 20 poena, 15-tak maksimalno Upravo za ovo poslednje je Dule pravi majstor...neverovatno ceste izmene i bukvalno pravljenje petorke za svaki napad i za svaku odbranu, prema situaciji. Sve druge jace ekipe u Evroligi u svojim redovima imaju izrazite zvezde, i kad one podbace, podbacuje ceo tim. Prednost Partizana je upravo to sto nema "zvezdu" i uvek se nadje neko ko ce prelomiti utakmicu kao Kecman u Tel Avivu ili Bo u BG. Mene je sinos najvise impresioniralo sto je Partizan uspeo da izvuce zadnju cetvrtinu sa 3 kljucna igraca sa po 4 licne greske (Bozic, Kecman, Maric) i Veseli koji je 4. zaradio bukvalno u prvom napadu zadnje cetvrtine. I to sve u tako tvrdoj utakmici.
02. 04. 2010. | #28 |
profesionalac
Professional
|
Da u Areni
Tnx Dinke Navikao sam na Pionir Samo najzesca atmosfera koju sam dozivio je bila protiv Barselone u Pioniru
Infomedia d.o.o. - Poslovni Hosting InternetMarketing.ba - Registracija .BA domena / SMS Naplata / Izrada internet aplikacija Poslednja izmena od bokacbl : 02. 04. 2010. u 23:43. |
04. 04. 2010. | #29 | |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 03.05.2007
Hvala: 40
51 "Hvala" u 30 poruka
|
Citat:
A da je balavac bio jeste - mozda je i jos uvek - ali ne verujem DR Dusan Ivkovic ne moze da mu pomogne. A ako ne slusa nekoga kao Dusan Ivkovic onda je i dalje balvan ko sto kazes. |
|
04. 04. 2010. | #30 | |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 03.05.2007
Hvala: 40
51 "Hvala" u 30 poruka
|
Citat:
U drugom mecu je olimpijakos pobedio zahvaljujuci losem skoku partizana i stvarno velikom broju izgubljenih lopti partizana - cak 22 naspram 11 i losem skoku - tj nedostatku Marica. Dobra vest je sto je partizan dosta napredovao u ovom segmentu i smanjio prosecan broj izgubljenih lopti. Brine me sto ce ovo manje vise biti turnir na domacem terenu za grke - info jer su oni kupili najvise karata - verovatno je da ce i spanci navijati za olimpijakos tj oni ce imati 7-8 000 navijaca a partizan najvise 1000 i to ako nadju karte preko veze jer su preskupe za nase uslove: cene Medjutim ako odrade svojih standardnih 40 skokova i svedu broj izgubljenih lopti na 10-tak imaju velike sanse. Janakis je legenda i dobar trener ali ako je utakmica poen za poen slazem se oni nemaju nikakve sanse protiv Duleta Vujosevica. Velika prednost je i u tome sto Olimpijakos nece igrati divljacku kosarku - mozda ce praviti faulove ali sigurno nece udarati iz sve snage laktovima ko sto su radili svi igraci Makabija. |
|
|
|