|
Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
15. 11. 2007. | #21 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Definitivno smo dana spori bili u određenim trenucima. Posledica je izlaska dosta hitova i exkluzivnih screenshotova iz istih.. Muči nas 512 rama, videćemo da što pre pređemo na neko drugo rešenje za host. Polovina neke mašine sa http://hetzner.de/managedserver.html bi nam fino legla, no treba naći partnera za deljenje, odnosno nekog da je održava.
@bluesman: biće promenjeno u neku tamnu sivu, možda ne baš crnu. tako je i planirano... u 1024 (što nam je rez većine posetioca) se ne primećuje ali za veće svakako treba menjati. Ovaj experiment sa pomeranjem top menia u desnu kolonu si ti uradio, right?
15. 11. 2007. | #22 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Pa da, hteo sam da probam da ti smanjim header, i ja ne podnosim one headere preko pola ekrana po visini.
15. 11. 2007. | #23 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
@Misha: što se reklama tiče, imamo jedan baner u headeru a ostali su u kolonama levo i desno gde se ne nalazi sadržaj sajta, tkao da posetioc ukoliko želi može da gleda samo sredinu. Add to favorites je izleteo u đubre. Razvrstavanje po žanrovima nam je za sada a verovatno i u nekom narednom periodu misaona imanica.
15. 11. 2007. | #24 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 17
14 "Hvala" u 11 poruka
|
Citat:
Steta za zanrove ... mislim da je vredno truda, posto zaista vec imate impresivnu kolicinu sadrzaja, a to je najbitnije ... sto onda ne povesti malo vise racuna o tom dobru ... Ako se ne varam koristite Joomlu? Kad sam ja od nje davno davno odustao imala je poprilicno kljakav nacin kategorizacije ... ogranicen po dubini, bez tagging mogucnosti ... bez multiple parents mogucnosti ... Al bas cu se iznervirati ako je Joomla kriva sto niste od starta vodili racuna o zanrovima |
|
15. 11. 2007. | #25 | |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Citat:
15. 11. 2007. | #26 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Promenjen je način keširanja strana... Sada bi keširane strane trebale/morale da se trenutno otvaraju.
16. 11. 2007. | #27 |
majstor
Wrote a book
|
Nemam neki osjecaj da se sporo ucitava. Treba recimo sekunda dok pocne bilo sta prikazivati i onda imam zastoj od sekunde dok prikaze desnu kolonu i to je to. Znaci za neke 2-3 sec je sve na ekranu. Mozda mozda mozda, ja imam blokiran flash i blokirane reklame (Addblock Plus) pa mi ne ucita recimo sredisnji flash i gornji baner, pa mozda to ubrzava ucitavanje?
Anketa ima neki cudan lucni oblik (odgovori) u IE. Poslednja izmena od misk0 : 16. 11. 2007. u 09:36. |
16. 11. 2007. | #28 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
|
Inace za taj header, da li je stvarno potrebno imati flash tu, postoji toliko JS/CSS resenja za istu stvar...
|
17. 11. 2007. | #29 | |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Citat:
Čim nađemo bolje rešenje (ako ga nađemo) flash leti.
30. 11. 2007. | #30 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
Promenismo server.
Može sada speed test pls?
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
redizajn sajta KBC Bežanijska kosa | Miloje Sekulic | Web design, Layout, User Interface | 44 | 12. 12. 2009. 00:33 |
Kritike i sugestije www.gaspetrol.co.yu | kubit | Web site, dizajn i multimedia | 31 | 16. 01. 2008. 14:01 |
Redizajn sajta i pozicija na googlu | Misko | Marketing i SEO | 9 | 26. 09. 2007. 19:42 |
www.pcigre.com - potrebne kritike | pcigre | Web site, dizajn i multimedia | 8 | 15. 08. 2006. 11:32 |