25. 07. 2007. | #21 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
|
Može li mi neko javiti šta je tačno menjano? Čini mi se da je konfiguracija PHP-a promenjena tako da su neke stvari koje su ranije normalno radile sada počele da pucaju (zend.ze1_compatibility_mode je On koliko vidim što je loše itd).
Ajd, cimajte na ilija.studen@gmail.com ako nije za javnu raspravu.
26. 07. 2007. | #22 |
Designer guy
Wrote a book
|
Dnevnik proradio, Sinisa (sinisa.org) mi je pomogao - kaze izgleda je bio updateovan php ili tako nesto u ovoj frci pa nesto nije bilo kompatibilno ili sta ti ja znam... Ne razumem se u to. Jos uvek ne rade neke stvari (poput twitter scripta, jednostavno se ne includuje), ali bitno je da fercera konacno.
|
26. 07. 2007. | #23 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
Posto support mail ocigledno niko ne cita, jel postoji neki nacin da se kontaktira taj lik sto radi za bluesa, tzv. admin ? IM, mail, anything..
Ako imate dajte na PM...
26. 07. 2007. | #24 |
Domagoj Horvat
Expert
|
(x2)
01. 08. 2007. | #26 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Evo me nazad... sta reci, hajde da odgovorim na temu "sta se desava", odnosno "Sta se desavalo".
1. Kao sto neko rece, uvek se sranje desi kada nisi tu. 2. Ispostavilo se da je DDoS napad bio, svi servisi su radili osim httpd, load je isao do 70, hiljade httpd procesa ... kada se ugasi apache servis, load padne na 0.1... cim se ponovo pokrene, ponovo sve isto 3. Ovo je poslednja kap, ne zelim vise da se bavim hostingom, suvise je stvari na koje ne mogu da uticem. Server cu i dalje da zadrzim za sebe, ne primam nove, niti cu da kupujem nove servere kao sto sam planirao za avgust. Sav komercijalni hosting cu da prekinem do 1. decembra 2008, pa cu i obavestiti ljude da do tog perioda pronadju novi hosting - pomoci cu svima oko transfera. Godinu+ dana treba da je vise nego dovoljno za to. I to je konacna odluka. Izvinjavam se svima zbog problema, nemam nikakvo pametno objasnjenje ni izgovor.
01. 08. 2007. | #27 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Samo da dodam da phpmadmin sada radi kako treba, a i UTF-8 problem bi trebao da je sredjen. Ako ima jos nekih problema - javite. Znam da su neke baze prsle, u 95% slucajeva su bili oni SMF (ili tako nesto) forumi. Neka se jave svi koji imaju problem da resimo zajedno.
01. 08. 2007. | #28 | |
Comfortably Numb
Professional
|
Citat:
01. 08. 2007. | #29 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Sorry, ali ja ne mogu da trpim ovakve problem i da dodjem ovde i "caskamo" kao da se nista nije desilo. Koliko god da ste se vi nervirali, veruj mi da je kolicina moje nervoze bila ravna sumi vasih, ako ne i vise. Hosting business je za one koji imaju obraz kao djon (citaj "boli ga ...") - ja ne mogu time da se bavim.
Ako neko bude bas inistirao da ostane - moze da ostane prijateljski, necu nikoga da "oteram" cak i posle 1. decembra 2008. ali generalno ne radim hosting vise samo preporucujem da svako pronadje sebi bolji hosting.
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Šta se dešava sa Tiketservisom? | acca | e-Business | 8 | 23. 05. 2010. 22:54 |